OPI Nic´s sticks Date night

Celá koncept Nic´s sticks by OPI mi přišel extrémě zajímavý. Lak v "peru", který se dá nosit v kabelce, nezebere moc místa, aplikace bude rychlá a v případě, že se behem dne odloupne kousek je možnost to rychle rychle opravit. Dobrý nápad. bohužel zůstalo jen u nápadu, provedení je tristní.
Lak je perfetkní, jak lze od OPI očekávat, ve 2 vrstvách krycí, výdrž také, ale ten mizerný štěteček vše kazí. Připomíná mi záchodovou štětku, sorry to si mohli odpustit. Ostré štětiny na všechny strany jsou nepraktické, navíc pokud jste méně zruční, jako já, do víčka si při další aplikaci zákonitě přiskřípnete štětinky takže trčí na včechny strany a je velmi, velmi obtížné se precizně nalakovat.

Nicméně barva Nic´s sticks Date night je překrásná, sytá červená s odlesky a malými stříbrnými třpytkami. Jen kvůli ní to není absolurní propadák. Aplikace probýhá tím způsobem, že si klikutím vytačíte potřebné množství laku a ten rozetřete, realita je trochu jinde, vždy vytlačíte více a pak strategicky šmrdláte.

Summary: Idea of Nic´s stick was - only a few pumps and you can apply nail polish on your nails and go. I ecpected handleable product that could be used in hurry however reality is different. There is virtually zero posibility to apply it precisely. Brush is hideous, (see my picture above) application nightmare. These bristles are uncontrolable, usually small amount of polish end up on your skin. It is messy and you can only dream about smooth layer of nail polish. I almost forgot to tell you, that colour is beautiful - true deep red with silver shimmer. Come on OPI you can better!

Celkové dojmy:
  • pozitivem: barva
  • negativem: VELICE ŠPATNÁ APLIKACE, STRAŠNÝ ŠTĚTEČEK

3 komentáře:

  1. Hm, ten štěteček opravdu vypadá šíleně :( Obdivuju tě, že ses s tím vůbec dokázala nalakovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Barva je úžasná, ale ten štěteček jsi fakt vystihla přesně! Hrůza.

    OdpovědětVymazat
  3. No vyzkoušela jsem díky Bubu. Já nechápu, jak to můžou s klidným svědomím prodávat (v ČR stojí 490 Kč), zaplatit za něj, museli by mě omývat. Pro pobavení hledejte videa Nics stick application, stojí to za to :-)

    OdpovědětVymazat