Playing with OPI and ManGlaze

Ahoj, mám teď fofr, takže publikace na blog bude sporadická...ale sem tam se něco objeví. Mám tady pro Vás moje hrátky s laky ManGlaze (díky Edito!) - jedno je matný nadlak Matte-Astrophy, druhý Hot mess matné stříbrné třpytky / Hi, I´m a little bit busy so I cannot blog as much as I want.My friend, thank you Edit, borrowed me ManGlaze - probably best matte nail polishes I tried :). I tried Hot mess (matte top coat with silver glitters, how cool is that?) and Matte-Astrophy (matte top coat)
1. OPI Meet Me On A Starr Ferry a přes to na ukazováku a prsteníčku ManGlaze Matte-Astrophy / OPI Meet Me On A Starr Ferry on index and ring with  ManGlaze Matte-Astrophy.
2.  OPI Meet Me On A Starr Ferry a přes to na ukazováku a prsteníčku ManGlaze Matte-Astrophy  a na prostředníčku a malíčku ManGlaze Hot mess / OPI Meet Me On A Starr Ferry on index and ring with  ManGlaze Matte-Astrophy and on middle and pinkie ManGlaze Hot mess. 
3. OPI Bling Dynasty a přes to ManGlaze Matte-Astrophy / OPI Bling Dynasty with  ManGlaze Matte-Astrophy.
 Všechny ManGlaze laky jsou spíš saténové, než matné, schnou bleskurychle a pokud máte rádi matné láčky, rozhodně je doporučuji spíš než OPI. / All ManGlaze´s are great, more satiny touch than true matte finish (I copare them to OPI mattes) and dries super fast.

A to je vše, přátelé/ And that´s all my friends.

2 komentáře: