Illamasqua Force

Illamasqua je jedna z nejlepších značek laků na nehty, její laky z SS10 kolekce Body Electrics jsou prostě úžasné, začněme s Illamasqua Force, královsky modrým lakem.
Je to kobaltově modrá, bez jakéhokoliv zabarvení (ne dočerna, ani dozelena, prostě tmavě modrá), čistě krémová.. Barva je krásná, ale pokud chcete něco levnějšího, byť s horší aplikací, podívajte se po lacích China Glaze z Bahamské kolekce, OPI v ČR vyjde cenově téměř stejně (takže rozhodně doporučuji Illamasqu).
Aplikace je prostě úžasná, kdyje už v jedné vrstvě, ale já jsem zvyklá dávat dvě, takže jsou dvě.
Obrovské plus má u mě nové balení, lahvičky jsou z trochu jiného skla a víčka lépe doléhají, štítek s popisem už není na spodku, ale na zadní straně.
Protože jsme měli návštěvu, servírovali jsme na cibuláku, a odstín vzorku je totožný.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: krásná sytě modrá, perfektní pigmentace, skvělá aplikace
  • negativem: modrá je dobrá, ale není to barva pro každého 
Summary:  Illamasqua Force is THE BLUE, best blue nail polish I´ve tried in ages. Far better than OPI and China glazes, but if you are on budget try China glazes instead (bahamian collection had similar blues). Colour is royal creme blue, application is dream, pignentation is great. One coat is enough but all pictures are taken with two coats. We had visit and use our coffee service - colour of pattern is almost the same.

2 komentáře:

  1. this has got to be one of the most gorgeous blues I've seen in a while, stunning

    OdpovědětVymazat
  2. Thank you, it is, price is high, but I think this one is worth of it.

    OdpovědětVymazat