BB Couture Punk Rock Pink

Nevlastním žádný BB couture lak a tak jsem byla moc ráda, když mi Mína z blogu Mina and a nail polish půjčila několik svých na vyzkoušení. Začnu s tím nejdivočejším BB Couture Punk Rock Pink.
Ani jedna z mých fotek není úplně přesná, vzhledem k počasí jsou méně zářivé a krapet světlejší, než realita. Tahle barva je opravdu výrazná řvavá růžová, aby toho nebylo málo je neonová a ještě jako třešničku navrch má modré odlesky.
Je celkem jasné, že to nebude nikdy lak pro každého, ale jen pro několik šílenců co se odváží nalakovat ho na ruce a nejen na nohy (mimochodem na léto je perfektní). Je to slušné 80. retro i když si dovedu představit může být i nebezpečná, obzvláště pro dlouhé nehty, tmavší odstíny pleti, nedejbože ozdobená nějakou kytičkou, či kamínkem, takže prosím kombinujte obezřetně.
BB Couture laky obvykle potřebují tři vrstvy, takže toto lakování byly opatrné tři vrstvy, protože je to standardní neonový lak, který je spíše vodovější konzistence a při neopatrné aplikací dělá lysinky. Lak taky trochu hůř zasychal. 
A detail:

Celkové dojmy:
  • pozitivem: 80.retro, divoká růžová, neonová s odlesky...

  • negativem: 80.retro, evokuje karfiólovou trvalou a plísňáče

Summary:  My friend Mina from Mina and a nail polish borrowed me few of hers BB Couture polishes. BB Couture Punk Rock Pink is very, very bright, slightly over the top, pink. Neon hot pink (my photos are a tad lighter and less bright than reality) with white sheen and blue shimmer. Very 1980´s. BB couture polishes are thinner so I used three coats (and there is still visible VNL) and drying time of this one was longer than I am use to with other brands. This pink is definitely worth to try since there are not so much neon hot pinks on market.

11 komentářů:

  1. Krásná barva!!

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. no já bych si ho na ruce klidně nalakovala...

    OdpovědětVymazat
  3. Ina T.:A barva dkuje za pochvalu :)))

    Hani: Ale jo, k tobě by šel, ale třeba k vysolárkované krásce co honí mládí a má gelovky se zdobeníčkem moc ne. Je to punk, jasný?

    OdpovědětVymazat
  4. Jůůů, docela se na něj těším! Ale myslím, že na nožkách ho budu nosit pořád, fakt ideální :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zas neonka a zas nevím jestli se mi líbí nebo ne :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mína: Tak jo, musíme se pak domluvit.

    Shaki: Že ano, jen si ji všichni pěkně pořiďte :)

    AYD: A tobě by tak slušela!

    Peti: LÍBÍ SE TI!

    OdpovědětVymazat
  7. Ten je krásny ...občas treba trošku farieb..ja mám totiž skoro všetko len tmavé laky
    ale určite sa chystám v budúcnosti doplniť ich aj farbami

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná barva. Tak si tak říkám, jak moc je asi podobný Barry M Neon Pink?

    OdpovědětVymazat
  9. Alica já se třeba někd dívám na svoje laky a zjišťuji že sejně většinou shromažďuji varianty téhož a ano proto je třeba nějak osvěžit sbírku :).

    Yarisse: Možná, já vlastně němám Barry M žádný, asi bych to měla napravit. Díky za typ.

    OdpovědětVymazat