compaisons of holiday metallics - China glaze Jingle Bells, China glaze Midnight Kiss, China glaze Cheers to You

Tak a jsou tu srovnání metalických a foilových laků z Vánoční kolekce od Chiny Glaze. Konkrétně metalický šampaňský s oranžovou v základu -  China glaze Jingle Bells  (ChG JB) a dva foil laky bílo-zlatý China glaze Midnight Kiss (ChG MK) a stříbrný China glaze Cheers to You (ChG ChTY). 
Tady jsou nafocené vedle sebe, je vidět, že třeba JB a MK si nejsou podobné. Taky je vidět, jak jsou tyhle finishe zrádné, téměř u všech jsou viditelné tahy štětečkem, hlavn u MK a ChTY.
A samozřejmě lahvičky:
První samostatné srovnání China glaze Jingle Bells jsou barevně nejbližší laky v kolekci co mám, tedy dost barevně vzdálené a to ORLY Rage a China glaze Hi Tek.
Zatímco Rage i Hi tek jsou v kategorii rozkošně šampaňsky růžová, jen s odlišnou texturou (Rage je foil a Hi tek z kolekce Khrome, tedy jedno vrstvový tekutý kov), Jingle Bells je víc do oranžova.
Osobně preferuji barvy dorůžova, takže moje preference jsou jasné. Fota lahviček.
China glaze Cheers to You (nepřijde vám ten název podivný?) je stříbrná stříbrná, jsem si celkem jistá, že je totožný s ORLY Shine, který nevlastním, ale vlastním China glaze Millenium z kolekce Khrome.
Jak je vidět až na texturu jsou barevně prakticky totožné.
A zase lahvičky
A nakonec srovnání, které je zase téměř totožné, China glaze Midnight Kiss a ORLY Luxe. 
Snad jen při bližším ohledání je vidět, že Luxe je méně zlatý, tedy bledší, než MK. Textura je prakticky totožná
A lahvičky.
Celkově moje dojmy z této části kolekce nejsou kdovíjak extatické, ano, jde o pěkné laky, nicméně lze najít alternativy u jiných značek. Mým problémem je této trojice aplikace, hlavně těch co mají foil finish, se kterým se nevím proč v tomto případě nekamarádím.

Summary: My comparisons of metallics from China glaze holiday collection, on first pictures are all three of them, so you can see gold ones are not alike. They are nice, but not super unique.
After that, there are separate comparisons. 
1. China glaze Jingle Bells is champagne toned metallic naipolish I do not own similar colour, but I have two pinktoned closest reatives,  ORLY Rage and China glaze Hi Tek.  They varies in finish, in my eyes JB is probably most unique although I do not like it on my skintone.
2. China glaze Cheers to You is silver, silver foil to be more precise. I am quite sure it is almost exact dupe of ORLY Shine I do not own, my closest choice is China glaze Millenium which is exact copy in colour just has different finish.
3. Last but not the least is China glaze Midnight Kiss which I compared to ORLY Luxe. And in my eyes this one is almost the same. I cannot justify own both, even though MK is more yellowtoned.

4 komentáře:

  1. This is a very nice comparison, thank you very much!
    I love these metallic shades, they are perfect for the upcoming holidays!
    Have a great weekend!!

    OdpovědětVymazat
  2. I thank you for lovely comment and wish you great weekend also. I am more metallic girl for everaday wearing and red cremes for holliday. But I do thing that there is something magical in blingy nails :)

    OdpovědětVymazat
  3. Useful - great. One question remains though - for stamping purposes, does Orly Luxe work the same as Midnight Kiss?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks, I´d definitely prefer China glaze for stamping. It is more opaque hence better results. Hope it´ll help you!

      Vymazat