Misa Traveling minstrel

Misa Traveling minstrel, ten název vážení, ten název ...je asi to nejzajímavější na tomhle laku.
Děsně mě, vzhledem k pojmenování, zajímalo, jak tenhle lak bude vypadat. Mno, je to barva mezi masovou a bordó, mění se podle světla. Co se mi na něm hodně líbí jsou modro-fialové odlesky, ale ty jsou viditelné jen v určitém světle, jinak vypadá jko čistý krémík. Co méně, je právě ten dočervena/hněda masový odstín a la zaschlá krev.
Asi to není lak, který si poběžíte koupit, ale pokud jste fanouškem takovýchto typů barev a hledáte nějaký, který bude o trochu jiný, určitě ho zkuste. Lakuje se moc dobře a vypadá překvapivě luxusně a v reálu je víc dočervena a vůbec nevypadá jak OPI Overexposed in South Beach.
Celkové dojmy:

  • pozitivem: fialovo-hnědá s fialovými odlesky
  • negativem:  trochu masíčkóóó
Summary: I was curious about Misa Traveling minstrel mostly because of name. And when I recieved it it was kind of bleah. The base of it is more brown/red toned (dried bood kind of red) than I expected and is visible on my pictures. Belive me in reality it doesn´t look like OPI Overexposed in South Beach at all. Colour is cross between, purple, brown and red with hidden blue - purple shimmer. Application was great, so if you are fans of these type of colours, you should try it although it seems creamy hidden shimmer adds it is very luxurious feeling.

3 komentáře:

  1. Beautiful! Misa polishes are great :-)

    OdpovědětVymazat
  2. interesting article,, thanks for sharing .. I am glad to read it because it adds to my knowledge

    OdpovědětVymazat
  3. sabbatha, yes indeed :). This one less than my other misas.

    karawang, I am glad you like it, even I am not sure how it adds to kowledge.

    OdpovědětVymazat