zelené vánoční laky - China glaze Mistletoe kisses a China Glaze Jolly Holly a China glaze Peace on Earth

Tak abych nezdržovala, protože jste je pravděpodobně viděli všude, vezmu vánoční kolekci od China glaze pěkně šmahem, na dnešek si dáme zelené laky a to China glaze Mistletoe kisses a China Glaze Jolly Holly a China glaze Peace on Earth. Asi bych měla předem upozornit, že zelené laky považuji za neslušivé (na mě) a obecně je téměř nenosím, oprava nosím je pouze tehdy, mám li je půjčené na vyzkoušení, což je i tento případ.
China glaze Mistletoe kisses bohužel vypadá lépe na fotkách než v reálu, je to tmavší studená zelená se stříbrnými glitry.
Zasychá hrubě a je potřeba jedna vrstva nadlaku, aby byl hladký (viz níže), a dvě až tři vrstvy laku, jinak má lysinky. Co se mi na něm líbí je, že je světlejší než ostatní Vánoční glitry.
China Glaze Jolly Holly se mi líbí a hodně, navzdory tomu, že obvykle nesnáším zelené laky. když tenhle je pěkný a kdybych si někdy chtěla pořídit zelený lak asi bych uvažovala nad tímto. 
Barva je jehličnanová zelená (smrček) s odlesky, ale nepruhující. Lakuje se jedna báseň, není co dodat, snad jen to, že na tmavších odstínech pleti jde víc do trávové zelené, na mě zas až tak ne.
China glaze Peace on Earth je moc zajímavá barva, ale má zvláštní konzistenci. Jde o olivový shimmer lak s odlesky dozlatova a má jakoby bílý potah (asi frost, či co), který velmi věrně zachycuje tahy štětečkem (to není to co byste chtěli zdůraznit). 
Subjektivně jsem měla dojem, že mi docela sluší, ale reakce okolí nebyla zrovna moc příznivá. Rozptyl se pohyboval od hmyzu po tělní tekutiny.
Celkové dojmy China glaze Mistletoe Kisses:
  • pozitivem: tmavší studená zelená se stříbrnými glitry
  • negativem: hrubá, špatně s odlakovává

Celkové dojmy China glaze Jolly Holly:
  • pozitivem: jehličnanová zelená (smrček) s odlesky
  • negativem: ---
Celkové dojmy China glaze Peace on Earth:
  • pozitivem: olivový shimmer. který má jakoby bílý potah
  • negativem: pruhující frost, zvláštní barva
Summary: Three greens from China glaze´s Holliday collection, to make it clear at the beginning I am indifferent to green nail polishes, I can admit they are nice but mostly find them extremely unflattering and rarely wear them, so you have been warned. Let´s start.
China glaze Mistletoe kisses is a deep forest green with golden glitters, It is green and glitter so I guess what? Yes, not my favorite. However I do think it is not all that bad. Colour suits me and the glitters are medium bumpy (only on coat of top coat is enough to make it shiny and even), removing isnt ideal either. But if you are on a hunt for green glitter, probably a good option. 
Second is China Glaze Jolly Holly and that one is my favourite, very nice deep forest green with shimmer, on many pictures it seems grass green, in reality (on me) it was exactly as on my pictures, deep forest green and applying is also great, one thicker or two thinner coats. 
Last but not the least is China glaze Peace on Earth, I thought it was rather nice on green and unique (it should look similar as the OPI Quebec...something color) olive green with golden shimmer, sadly it has also subtle white frost finish as you can see on my first photo, and that mean you can see every single stroke of brush. I also receieve mostly negative reactions on this one (you don´t want to know what it reminded them).
Overall if you are green lover, interesting choice of greens, if you are not, skip for other in Holliday collection. Comparisons will follow soon.

5 komentářů:

  1. Hmm, ten odstín Jolly Holly je opravdu nádherný!:)

    http://fashion-isgame.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Sakra, jak je vidim u Tebe, tak je chci všechny!

    OdpovědětVymazat
  3. Já je mám a nakonec se mi moc nelíbí ani jeden z nich :( Radši Frosty nebo Mrs Claus :)

    OdpovědětVymazat
  4. T, že jo.

    Lily nail: Me too.

    Mina: Ale to já mám s tvými fotkami taky.

    Soni: Tak na Frosty nic nemá, Mrs Claus je na mě odporná a hnusně hrbolatá.

    OdpovědětVymazat