BB Couture Ode to a Ladybug

BB Couture Ode to a Ladybug je další z půjčených laků od Míny a přátelé zase se jim povedl. Dospívám k závěru, že u BB Couture jsou specialisti na pidi třpytky.
Barva, hmmm, nechte mě přemýšlet...ono to z fotek moc není vidět, ale je to teplá korálová, tedy v překladu něco mezi oranžovou a červenou a má pidi třpytky, které hází zelená a žlutá prasátka.
Lakuje se průměrně, jsou třeba tři vrstvy pro plné krytí, po zaschnutí je hrbolatý, takže vrstva nadlaku je nezbytností.
Záleží a světle a jak bude vpadat a bohužel moje fotky jsou bledší než skutečnost a protože sluníčko mělo volno nejsou vidět ty třpytečky. 
Zároveň když ho srovnám s předchozími BB Couture laky je jich méně, takže zdálky skoro nejsou vidět. Detail.
Celkové dojmy:
Summary: Even if BB Couture Ode to a Ladybug is not ladybug red I like it. Basically it is coral, on my skintone leans more toward orange than red and as a nice bonus polish is infused with loads of gold and green microglitters. Application of this one is good, on watery side and I used three coats. As you can see glitters are almost invisible until you are on direct sun and this polish also dries bumpy. For me it is not must have, but nice addition to coral family with unusual twist.

11 komentářů:

  1. Já právě ty jejich třpytky miluju, takže mi neva, že schne hrbolatě! I tenhle je krásnej, ten jsem snad ještě neměla vůbec nalakovaný :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, berušky jsou červené.
    Asi sis ho špatně nalakovala, měla jsi na každém nehtu mít jen sedm třpytek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vona nedá a nedá pokoj, se tenhle týden asi zblázním, jak ti tu slintám!!! Asi budu muset někdy Mirku přepadnout a vymámit z ní taky nějaký laky, jinak to nevidím:-D
    Jo a berušky maj náhodou různý odstíny- jsi nekoukala na Včelí medvídky? Např. úplně malinká beruška je žlutá (malá a žlutá a bez teček!:-DDD) a pak postupně tmavne;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Neni problém, klidně dobrovolně i bez přepadení a mámení :D

    OdpovědětVymazat
  5. Dajánko, ty jsi mě tak nahlodala, že jsem jeden musela ulovit u Noemi. Od téhle značky ještě žádný nemám, tak ráda vyzkouším. Děkuji pěkně. :o)
    A k tomuto laku: líbí se mi moc. ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. Verčo a to si nemohla vzít ten druhej?:-D Né, dělám si srandu, tenhle je nádhernej, podívej se u Míny, ta ho má nafocenej nádherně!

    OdpovědětVymazat
  7. Soni: Ano je, ale když si vybírám co budu lakovat a postavíš přede mě lak co zasychá hladce a co hrbolatě, tak vždycky sáhnu po tom prvním.

    Veronica ano! Přesně, já chi červenou buu!

    Dejni: Budeš muset přepadnou AYD, já už je nemám. A co jsou včelí medvídci. Já znám tak Ferdu Mravence a tam byla ta beruška červená! A oranžové berušky se nepočítají, to jsou kamikadze berušky.

    Veru: Tak pak porefruj, jsem zvědavá. Za mě BB laky ok, není to láska jako RBL, ale v glitrech jsou machři.

    OdpovědětVymazat
  8. Dejni, tak to pardoneček. (stydlivý smajl) :o)
    Dajánko, písnu a kdyby mě neuchvátil, tak by třeba mohl jít k Dejničce..... ale myslím, že snad budeme kamarádi.
    Jo a na Míny blog jsem narazila, když jsem hledala český popis. :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Day, okolo 2,20, ale doporučuju podívat na youtube na všechny, když budeš někdy potřebovat zlepšit náladu, je to můj nejoblíbenější večerníček z dětství:-D

    http://www.youtube.com/watch?v=G5uBNa68M_0

    OdpovědětVymazat
  10. Veru: Mínin blog je skvělý, že jo :). Tak to budu muset dělat psí oči na Dejničku,

    Dejni: díky moc, já jsem je snad i kdysi viděla, ale u mě byl favorit Smetana - Pohádky z mechu a kapradí, Rákosníček a malá čarodějnice.

    OdpovědětVymazat