Illamasqua Faux Pas - Theatre of the Nameless with OPI Funky Dunkey

Illamasqua Faux Pas z nové podzimní kolekce Theatre of the Nameless. Překvapivě Illamasqua letos do podzimního boje vyrazila se čtyřmi saténovými laky a povedlo se.
První - Faux Pas je studený fialový, relativně tradiční barva, která je díky tomu, že má saténový povrch velmi neobvyklá.
Co je na jedničku je provedení, lakuje se absolutně fantasticky, zásadním problémem matných a saténových laků bývá pruhování a tato Illamasqua nejen že nepruhuje, ale má fenomenální pigmentaci jedna vrstva kryje téměř perfektně, ačkoliv jsem pro jistotu dala dvě. 
Detail:
A zde je avizované srovnání, tedy jen barevné srovnání, protože ten saténový povrch jiná značka nemá a je nadlakem nekopírovatelný. Ale pokud byste si Illamasqua Faux Pas pořizovali jako lak, který budete přelakovávat nadlakem, rozhodně je OPI Funky Dunkey velmi podobný, jen o krapánek růžovější.
 Samozřejmě lahvičky nesmí chybět.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: barevně nic nového pod sluncem, ale kvalita a konečná saténová podoba je něco perfektního
  • negativem: saténový finish není úplně pro každého, ale pokud se Vám líbí je Illamasqua špička a ostatní značky se pohybují někde u kotníků
Summary: Illamasqua Faux Pas is from the newest collection Theatre of Nameless. Color is classic cool toned purple but what is unique is satin like finish. I noticed that some people called finish rubberized however I think it is softer than plain and in many ways boring matte. Application was flawless which is for matte/satin finish very unusual, without streaks. You´ll need one to two coats o flawless coverage. I made also comparison with OPI Funky Dunkey (shiny polish is OPI, satin Illamasqua) since I think color is similar, but nothing can beat Illamasqua finish . If you apply top coat over satin polish it is not for you, but if you are lover of satins as I am, grab this one - it is so pretty and unique.

5 komentářů:

  1. Barvička mi sice nepřijde moc originální, ale lak jako takový vypadá i na nehtech dokonale!
    Vždycky, když na nějakém blogu vidím nalakovanou právě Illamasqu v jakékoliv barvě, připadá mi, že se musí lakovat úplně sama.

    OdpovědětVymazat
  2. Saténový efekt je síce originálnejší, ale ja mám radšej lesk. Takže za mňa vyhráva Opi. Len škoda, že som si ho zatiaľ nekúpila. Ktovie, či sa dá ešte niekde zohnať...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle se mi moc nelíbí, ten finiš by mi nevadil, ale jinak je to moc fialové :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kyky: Je to jako u každé znečky, jsou famózní kousky, ale i ty průměrné. Ale celkově je Illamasqua jedna z nejkvalinějších značek, o tom žádná.

    Veve však to i píšu, mě se právě tem finish na tom líbí, jinak by to byla nuda, ne?

    AYD: Tobě taky!

    Mína: To je :), ale slušel by ti.

    OdpovědětVymazat