China glaze Emerald Fitzgerald z Vintage Vixen kolekce

Se přiznám, trošku se mi uleví, dnes totiž kompletuji kolekci Vintage Vixen, všimli jste si jak jsem "nenápadně" odskakovala k jiným značkám? To proto, že určité barvy nebylo zrovna jednoduché popsat. Jak popsat krásnou barvu, která se vám nelíbí a přitom víte, že se pravděpodobně dalším lidem bude líbit a hodně. 
Ale nakonec jsem si nechala jeden z opravdu povedených China glaze Emerald Fitzgerald, alias tento podzim viděn všude.
Barva lesní zelená se špetkou teal, tyrkysové a černé. Od každé barvy něco. Je to zase frost, takže trošičku pruhuje, ale má tak krásné modro-zeleno-stříbrné odlesky, že jsem ochotna tento drobný nedostatek přehlédnout.
Jestli chcete být strýček Skrblík (pamatuje si ještě někdo kačery z Kačerova?) a nechce se Vám utrácet za OPI Cockoo For This Color, berte tenhle, je téměř totožný.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: zeleno-černo-teal lak s modro-zeleno-stříbrnými odlesky
  • negativem: frost
Summary: Today I have for you last, but not the least from Vintage Vixen collection China glaze Emerald Fitzgerald. One of the most popular from collection. Not only because it is almost exact dupe in OPI Cockoo For This Color, but it is really great shade. Dark forest green with hint of teal and blackened base. And it is not all, it has also beautiful blue-silver-green shimmer. Only negative think for me is finish, again it is frost and if you are not careful you will end up with visible brushtokes. 

3 komentáře:

  1. For green is beautiful (I'm not a fan of green polishes). ;)

    OdpovědětVymazat
  2. *třesoucí se kolena* sakrrrra jak já se na něj už těšim. je vážně krásnej.

    OdpovědětVymazat
  3. Tassa: I completely agree with you. Most of greens looks weird on me.

    Anie: Je, teda ne na kařdodenní nošení, ale krásnej je.

    OdpovědětVymazat