OPI Cuckoo For This Color from Swiss collection

Zdravím s další modrou příbuznou ze švýcarské kolekce OPI Cuckoo For This Color.
Ne nebojte nejsem barvoslepá, základová barva je zeleno-modrá, ale má trkysové piditřpytečky,/odlesky. Je hodně lesklá, jak je vidět z rozmazané fotečky níže. 
Je pěkná, no, skoro stejná jako China Glaze Emerald Fitzgerald, takže faktor úžasu trochu opadá. Přijde mi, že letos od sebe jednotlivé značky hodně opisují, nebo jich je tolik a trendů tak málo, že nejde vymyslet nic nového? Neba mě to, protože pokud si je pořídíte všechny (jako asi nikdo nebude, ale co kdyby), tak skončíte s kolekcemi téměř totožných laků.
Celkové dojmy
  • pozitivem:krásná modro zelená s pidi tealovými šupinkami
  • negativem: z hlavy vyjmenuji dva téměř totožné laky z podzimních kolekcí

Summary: OPI Cuckoo For This Color is a dark mossy green with teal undertones and prominent blue-based teal shimmer. I am just not fond of this colour as I thought I would. Just because it is almost exact dupe of China Glaze Emerald Fitzgerald (or vice versa?). I don´t know why is so hard not to make same colours in fall colections? This season we have seen three almost same colours in OPI´s and China´s fall collections and I don´t like it at all. If you buy them all, you´ll end up with collections of dupes. Want something more original. BTW Cockoo is very popular shade I recieved few compliments on it.

3 komentáře:

  1. Jakože zelenou mám ráda, tak tohle není nic moc. Ten nepotřebuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tassa: Cool, it is lovely shade.

    Míno, ale je pěkná jen teda na mě ne, ony zelené tak nějak dopadnpu nehezky. Počkej si na ORLY Enchanted forest, to je tepve nic moc.

    OdpovědětVymazat