Illamasqua Gamma

Mám strašně hodnou kamarádku Allyoudesire, která chápe mou posedlost laky na nehty, protože ji sdílí a protože je dle mého názoru naprostá špička, pokud se týká swatchů občas dostane láček který ještě není v prodeji, takže je mi velkou ctí představit Vám lak z jarní kolekce Illamasqua Gamma.
A jaká že to Gmma vlastně je? Tvrdý oříšek, který odmítá spolupracovat s fotoaparátem - je to zářivá oranžová, která je zároveň krémová ...
...a  určitém světle vypadá jako neonová, aniž by byla fosforeskující.
Tedy na sluníčku je to tlumený oranžový zvýrazňovač, ale v běžném provozu má jakoby mléčně bílý povlak, který je mimochodem nevyfotitelný se starožitýnám fotoaparátem, kterým fotím). Mimochodem měla jsem ij na rukách v divadle budil pozornost. Foto s kabelkou a prstýnkem
Občas se stane, že pokud máte dražší lak, tak vlastně platíte za značku spíš než za kvalitu, ale to není příklad Illamasqui, jsou jedni z mála co za vyšší cenu dodají i vyšší kvalitu, což se v tomto případě projevuje bezproblémovostí aplikace.
Na fotkách jsou vě vrstvy, lak má sice vodovou konzistenci, ale je natolik pigmentovaný, že pokud ho budete obezřetně nanášet v silnjí vrstvě bude plně krycí. Já jsem dala vrstvy dvě tenké a na lak co má neonové kvality je to paráda (ještě si pamatuji utrpení s podobným lakem od china glaze, který se musel lakovat přes bílý lak aby nedělal ďoury), fota lze zvětšit.
Zasychá do saténova, proto pokud chcete plný lesk je třřeba nadlak, tady je pro srovnání prsteníček s nadlakem.
Uznávám, že barva není pro každého, mimochodem kolekce je pojmenovaná toxic nature, což o něčem svědčí, ale v létě, na nohy, bude perfektní.
Ještě nakonec jen pro pořádek lahvička s krabičkou
Toť vše, teď hořím zvědavostí co vy na to?
P.S. Ano, na prostředníku mám škrábanec, papír je zákeřný.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: oranžový lak zn.chytrá horákyně - je krémový a není, je neonový a není je oranžový...a je oranžový, zasychá do saténova a lakuje se fantasticky.
  • negativem: toxic nature nebude pro každého, což platí o celém konceptu Illamasqui
Summary: Hi today, I have for you Illamasqua Gamma, which borrowed me my dearest friend Edita aka Allyoudesire (I am soo lucky I really wanted to try this one, big thank you Edita). As you can see on my pictures it is color which perfectly compliments new SS 11 collection Toxic nature. It is bold, bright and captures your eye. And this orange is somewhat captivating, how unusual (I do hate orange nail polishes). It is muted creme and vibrant neon in the same time. Does it make sense? I think not and that is why I like it so much. At first moment I was persuaded it was too watery, while it is insanely pigmented two thin coats was enough and I am sure that one thick could be enough. Gamma dries satin, so on one picture (7th) there is layer of topcoat on ring finger, just for comparison. I wore it in theater yestereday and believe me older ladies stared, so I know it is not color for everyone, but that is Illamasqua´s concept, isn´t it?

5 komentářů:

  1. Nádhera, myslím, že se ti ho povedlo nafotit dobře, je to fakt hajzlík!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, už jsem mlsně obhlížela stránky a moc se mi líbí laky z toxic nature a rtěnka a matné stíny a vůbec celá kolekce je povedená. A je, proto jem taky dala hafo fotek.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou fakt nádherný, úplná dokonalost, stejně jako nalakování! A lak samotný se mi taky dost líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně zvláštní barva..oranžová je jediná, kterou nenosím, ale tahle vypadá...decentně šťavnatě? :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Míno děkuji, tedy má to k dokonalosti daleko, ale lak blízko.

    Markett: Právě že třeba šťavnatější je třeba OPI Flit a bit, ale krásný je.

    OdpovědětVymazat