Misa Genie In This Bottle

Pro letošní jaro má pro nás Misa dvě kolekce, jednu kancelářskou 9 to 5 složenou z čistých krémíků (mám doma tři, budou brzy) a Wishes, která je jemně barevná, spíše tón v tónu á, jarní a má velmi zajímavý mléčný shimmer ze které mám dva, a z obou jsem nadšená.

Misa Genie In This Bottle je jemná perlová šedo - fialová, která při bližším pohledu odhalí nádherný růžovo fialový lesk. Tady je velmi detailní foto, které odhaluje tajemství.
Co se vyjímečně povedlo je konzistence, to co vidíte na fotkách jsou jen dvě vrstvy. 
Obvykle totiž u tohoto typu bledých barev musíte vrstvit k smrti a tento lak je velmi slušně pigmentovaný, což ale na druhou stranu znamená, že se nehodí na vrstvení jako nadlak, protože ten mléčně bílý povlak skryje hodně a prostě není tak pěkný jak bych si představovala (mám foto, ale je pěkně hnusné).
Dále se mi líbí jak je proměnlivý v osvětlení, na přímém sluníčku můžou být trochu viditelné tahy štětečkem, ale v reálu je nemůžete zaznamenat (když jsem si lak objednala, tak se objevily swatche celé kolekce na netu, které byly totálně barevně mimo a celá kolekce vypadala odporně a pruhovaně, takže další policejní apel, když už fotíte na přímém sluníčku, nešlo by na to upozornit?). Zasychá do saténova.
A ještě jeden detail na závěr:
Rozhodně z mé strany nadšení a kolekci Wishes vyzkkoušejte je překvapivě pěkná.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: mléčná šedo fialková s růžovými perlovými odlesky, krycí!!!
  • negativem: nehodí se na vrstvení
Summary: Misa Genie In This Bottle is unbeliavebly opaque pale greyish lavander polish with the most charming pink shimmer. It as kind of milky sheen, which I love, colour itself,is opaque in two (!) coats. That also means no for layering.  I tried it over grey polish and it looked very boring. IWhen I searched of swatches on web I found  few of them extremely innacurate, this polish is not streaky at all, even it dries satin. I just don´t understand why people goes on direct sun when they make their photos, it changes colour a lot! Enough of ramble, I have only two polishes from Wishes collection, very summer appropriate collection and I am impressed with both, definitely recommands it.

7 komentářů:

  1. Bože Day, ten je nádherný! Sedla jsem si z něj na za*ek.

    OdpovědětVymazat
  2. Baru opravdu milé překvapení, já jsem nic moc nečekala, hlavně po shlednutí swatchů od VV, ale když on je úplně ňufózní.

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mě swatche od VV této kolekce jsou úplně k ničemu, tam se mi líbily všechny. Ale pro jistotu jsem gůglila a nakonec jsem nevzala ani jeden, i když se mi barvy samotné líbí, ale na mě by to dopadlo katastrofálně - přesně barvy ne pro můj odstín pleti :( Ale tobě moooc sluší!

    OdpovědětVymazat
  4. Já tak trochu tušila, že budu litovat...

    OdpovědětVymazat
  5. Míno, Ale jen ho nepodceňuj!

    Dejni, to by ještě šlo napravit? Ne?

    Teri Díky, jak se vůbec máš? Jsi asi teď v jednom kole, co?

    OdpovědětVymazat
  6. Snad nebudu moc OT, kdyz Dajance odpovim :) Mam se dobre, v jednom kole jsem taky, ale jsem celkem rada. Doufam, ze se brzy nekde potkame, rada bych te videla a dozvedela se vsechny novinky ;) A jeste jednou musim udelat aaaach nad timhle lakem!

    OdpovědětVymazat