Rescue Beauty Lounge Decourous

Řekněme si to na rovnu, jarní kolekce od Rescue Beauty Lounge (RBL) Ironic/Iconic není v duchu "všimni si mě za každou cenu.", je tomu právě naopak. Převládají tlumené, subtilnější barvy, které jsou právě tím pomyslným znamením luxusu. Domnívám se, že právě v době, kdy značky chrlí jednu divokou barvu za druhou, přišla Ji Baek (stojí za značkou RBL) s něčím zcela odlišným než ostatní, s barvou které se zdají spíše jako podzimní a za to jí pomyslně tleskám. Jako první je na řadě milášek Rescue Beauty Lounge Decourous, lak který mě uchvátil na prvních fotkách a jsem moc ráda, že plně dostál tomu, co sliboval.
Barva je tak trochu mněňavec chvílemi se zdá být barvou hrnku Granka, tedy tlumenou čokoládově - béžovou, chvílemi se zdá, že je šedo-hnědá
Na přímém sluníčku je barva téměř jako mléčná čokoláda, viz foto 
ve stínu vystoupí do popředí šedavé odstíny
Nejlepší jsou ale skryté bílé odlesky (podobné už měl RBL 360, nebo Diddy Mow), které se ukáží v určitých podmínkách, ale pak stojí za to.
Lakuje se skvěle dvě tenké vrstvy stačí k plnému krytí a zasychá dobře, ale z třeba ostatní laky z kolekce zasychají o kapku rychleji, nicméně v porovnání s ostatními značkami je to pořád rychle. Výdrž je jako vždy skvělá, mám ho na nehtech (bez nad laku) čtvrtý den a zatím se neloupe.
Mimochodem vím, že tenhle lak bude asi ten nejméně oblíbený ze všech čtyř, ale to mi nevadí, je krásný, elegantní a jiný než 99% lakové produkce.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: mléčná čokoláda, kakao, počkat, počkat, vidím v tom základu šedou, a odlesky, spousta bílých odlesků
  • negativem: ccc, copak si to myslíte, vždyť je to RBL
Summary: From the first pictures (Karla Sugar has the most truthful swatches yet) of Rescue Beauty Lounge Decourous I knew it will be my precious. Color itself is brown toned greige which changer in certain lighting, on direct sun it is almost milk chocolate and in shadow it is more grey toned and it is so me. What I think is superb with RBL collections are usually their "magic" in this case it is a hidden white sheen. I is casual and yet edgy. Yes, they are pricey, but worth every single penny (or cent since it is American brand), since I´ve never had this effect (and quality) with cheaper polish. Drying time is a little bit longer than I am used to with RBL´s but still faster that majority of brands (other polishes from Ironic/Iconic are super fast drying). I know this would be probably least favouite from collection, however for me it is hot favorite this spring.

7 komentářů:

  1. Thanks for this post! I'm still on the fence about this one..waiting to see more swatches before I make-up my mind. It looks really pretty on you!

    OdpovědětVymazat
  2. It is definitely worth to wait for more pictures if you are not sure. In my opinion you can have love/hate relationship with it. And thank you!

    OdpovědětVymazat
  3. Celkem ujde :) Rozhodně podle promo fotek se mi z téhle kolekce líbí nejmíň.

    OdpovědětVymazat
  4. Je zajímavý a na tobě se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mína: Neee, je krááásnýýýý. Nejkrásnější a vůbec, nejdřív to chce vyzkoušet!

    Soni. Děkuji.

    nail crazy: Yes, great, no grand.

    Andy: Jasně, hlavně jiná než většina ostatních.

    OdpovědětVymazat