Chanel Orange Fizz vs Jessica Juicy Melon

V minulém příspěvku jsem psala o Chanelu Orange Fizz a říkala jsem, jaký to je originální lak. No a neměla jsem pravdu, vyšlo to najevo, když jse srovnala Chanel Orange Fizz s Jessica Juicy Melon.
V lahvičkách je rozdíl docela velký, Chanel je víc růžový, ALE když ho nalakujete má barvu spíš dooranžova.  Nehty mám nalakované Chanelem a na sluníčku vypadají jako bych je nalakovala Jessicou. To jsou mi věci.
Hlavní rozdíl vidím v aplikaci, zatímco Chanel slušně kryje v jedné vrstvě, ale pro plné krytí jsou třeba dvě vrstvy, Jessica je velmi transparentní a jsou potřeba vrstvy tři. Oba mají srovnatelnou výdrž. Máte nějaké laky Jessica? Jak jste s nimi spokojeni? A jen pro pořádek, hodně podobný je i OPI Lunch at Delhi a OPI My Chichuana Bites.
Summary: My last post was about Chanel Orange Fizz, such a unique colour I thought. And search trough my stash and found that it isn´t so unique, I have similar colours at home. In my opinion this is the closest dupe - Jessica Juicy Melon. They are not so simir in bottels, Chanel has pinkish undertones but on nails they are very similar. On the last picture you can see my nails with Chanel and it it looks like Jessica :-). Very interesting. Oh,  and if you are fond of bright colours you can try OPI Lunch at Dehli and OPI My Chichuana bites.

2 komentáře:

  1. THey look kinda similar! Would you know by any chance how Chanel would compare to OPI's Shootout at the Coral OK? Or are they nothing alike?

    OdpovědětVymazat
  2. Michéle: I am afraid they are ntohung alike. OPI is subtle peachy colour and has strong white/blue sheen (kinda duochrome if it make sense) and chanel is creamy and much more vibrant.

    OdpovědětVymazat