MAC Dry martini

Znáte laky tak hnusné, až se vám zdají krásné tak tady je jeden příklad MAC Dry Martini? Když jsem poprvé uviděla lak z MAC kolekce Jin Soon, byla to láska na první pohled.
Obvykle se kloním k tradičním barvám laků na nehty (červená, fialová) a úletů najdete v mé sbírce opravdu jen pár. Zeleným lakům se vyhýbám, protože vzhledem k odstínu mé pleti (jsem světlejší než MAC NC 15) všechny zelené na mě vypadají tak nějak divně, nezdravě. Tenhle lak je teplejší varinta RBL No more war, na který všichni pějí samou chváli.
Jedinou čestnou vyjímku tvoří MAC Dry martini. I když podle názvu do martini patří zelená oliva, barva mi připomíná vojenskou zelenou, maskáče, celty.
Aplikace je bezproblémová, úzký štěteček se vzhledem k pogumované úpravě drží dobře, snad jen je potřeba si zvyknout na širší držadlo. Plně krycí je až ve dvou silnějších vrstvách. No rekněte, není tak ošklivý, až je krásný?

Celkové dojmy:

  • pozitivem: unikátní barva, snadná aplikace
  • negativem: není to barva pro každého, jsou potřeba dvě silnější vrstvy k plnému krytí
Summary:  I´m normaly red & purple colour person but I was drawn to MAC Dry martini since I´ve seen it. Guilty pleasures, from time to time I lam drawn to very unusual /almost ugly shades . This nail polish comes from Jin Soon collection for MAC (FW09) isn´t true olive green to me , it is too warm for this cathegory, it is more like a dark khaki green, military green. It isn´t colour for everyday use but I can´t resist to purchase it. Do you like military greens (RBL No more war for example)? You´ll need two thick coats to full coverage (or three thin), and sicnce this is my first nailpolish I was surprise that working with MAC brush is easy in spite of small holder.

3 komentáře:

  1. Souhlasím, že je tak ošklivý, až je krásný. Ale na sobě si ho stejně neumím představit. S čím ho kombinuješ?

    OdpovědětVymazat
  2. oooh prettty, might buy this if i can find it!

    OdpovědětVymazat
  3. Yarisse: Ale právě že je dost decentní, nosím jí často a skoro nikdo si jí nevšímá. Většinou kombinuji s oranžovou, k odstínům hnědé a různobarevným etnosvetrům. Ale k tobě by moc nešel, ale k Janě ano (když má tu olivovou lásku :)).
    Michéle: In Prague they sold out all colours from Jin Soon collection very fast except this one. I think people avoid it because it is so unique. And it is 100% better in person.

    OdpovědětVymazat