OPI Ruble for Your Thoughts

Začalo zkouškové a s ním přichází na řadu "neutrální" laky, všechny neónky jsem uklidila a vytáhla ty seriózní barvy. Takže pro začátek je tu OPI Ruble for Your Thoughts. určitě to není barva, ze které se posadíte na zadek, ale mám ji ráda, protože je elegantní, ale zároveň zajímavá. je z mnou tolik opěvované ruské kolekce.
Barva je hodně vybledlá červená s měděným podtónem a zlato, brosvovovými odlesky. Připomíná mi koncentrovaný rajský protlak, který prodávají v těch pidiplechovkách a pokud ho nedobarvují červenou barvou, tak vypadá asi takhle, samozřejmě že bez toho lesku.
 V lahvičce vypadá víc do měděna, ale vzhledem k odstínu mé pleti po nalakování vystoupí červené podtóny (na fotce můžete vidět jak vypadá barva v porovnání se sytou červenou, díky rukávu mé mikiny). Lakovalo se dobře, lak není moc hutný, spíš průhledný a jsou potřeba silnější vrstvy ale ve dvou je už plně krycí.
Celkové dojmy:

  • pozitivem: decetní barva pro každodenní nošení, krycí 2 vrstvy.
  • negativem: decetní barva pro každodenní nošení.
Summary: Good bye neons, welcome neutrals. My exams started this week so it is time for decent colours as OPI Ruble for Your Thoughts. This colour reminds me oa lot of ketchup, basicaly it is washed red with copper undertones, it has very nice golden/peachy sheen. Full coverage in two coats, it tends to be little runny.

4 komentáře:

  1. OPI Ruble for Your Thoughts krasavice!

    To já si na zkoušky zase beru tmavé barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  2. An: Ještě dodej inteligentní a jsem připravená na zkoušky :-). Tak na zkoušky vždy neutrálky a pak hned přelakuji nějakou divočinkou.

    Michéle: Thak you for your lovely comment.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je snad jasné nééé?:))))

    OdpovědětVymazat