OPI Catherine The Grape

Jeden z mých nejoblíbenějších laků je OPI Catherine the Grape z ruské kolekce FW 07. Dle mého názoru to byla jedna z nejlepších kolecí od OPI mj. Russian Navy, St.Peterburgundy, Ruble for your thoughts a spousta dalších laků, které obstojí v konkurenci těch nových i teď. Jukněte na All laquered up
Lak, který je jak královna Koloběžka - Je studený a zároveň teplý, výrazný a zároveň decentní, s odlesky a krémový ... tak si to rozebereme popořadě.
Je to tmavá fialová/slézová s teplými podtóny. V lahvičce je spíš dostudena, až na nehtech jakoby zrůžoví a má teplé podtóny.
Je velmi elegantní, není z těch co vás uhodí do očí, ale když se zadíváte, uvidíte co v něm je. Má výrazné odlesky (růžovo/zlatavé), není metalický a nepruhuje (díky bohu).  Když si představíte hodně zralý ojíněný hrozen na sluníčku, máte přibližně podobnou barvu.

Celkové dojmy:
  • pozitivem: jsem nekritická, je úžasný, krycí 2 vrstvy.
  • negativem: vždyť říkám že jsem nekrtitcká (snad jen že kvůli těm teplým podtónům se milovníkům fialek zdá moc žúžová :-)).
Summary: This is one of my favourites from OPI, Catherine The Grape from Russian collection (FW 2007) is lovely shade of purple with warm pinkish undertones. Application is perfect, requires two coats to full coverage. Has subtle pink/gold shimmer.

1 komentář: