OPI Mod About You

Opět jsem se jednou překonala a uveřejňuji fota téměř dva měsíce od jejich pořízení.  Tentokrát je to OPI Mod About You z kolekce Brights. Co mě fakt baví je, a vůbec to nesouvisí s lakem samotným, jak často si lidi pletou název a namísto mod dosazují mad :-).

I když je to zase jedna z barviček, které bych si sama nikdy nevybrala, musím říct, že se mi nakonec líbila, takže bych poděkovala Haničce za zapůjčení.

Barva, která mi připomíná tu růžovou půlku orioňáckého marshmallow. Není to prvoplánová prasečí růžovka s levandulovým podtónem. Nemá shimmer, třpytky i když povrch připomíná mléčné sklo. Trošku prolematická je aplikace, lak zdrhá ze štětečku a na nehtu má lehce vodovou konzistenci.

Celkové dojmy:
  • pozitivem: zajímavá alternativa ke všem těm světlým růžovkám.
  • negativem: trošku těžší na aplikaci, zdrhá ze štětečku.

Summary: This one was borrowed to me by Hanicka, thank you! It is a very pale bubble-gum pink (I personally call it piggy pink) with a little bit of lavander tint. It is opaque in two thick coats (three thin) but it tends to be a little bit runny. Suprisingly I like it.

6 komentářů:

  1. I like it too, very nice and subtle color :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Day, velmi zajímavá a taková neokoukaná barvička !

    OdpovědětVymazat
  3. Yarisse: Jsem ráda, e se líbí, je to spíš zajímavá alternativa k prasečím růžovkám a má pěkný finiš.
    Michéle: As always thank you.
    Bubu: přesně! Kuji.

    OdpovědětVymazat
  4. Such a gorgeous colour! Looks great on you!

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, tak zrovna tuhle barvičku budu pořizovat kamarádce k Vánocům, shodou náhod se jmenuje taky Hanička :-), jako majitelka toho tady :-)

    OdpovědětVymazat