OPI Overexposed in South Beach

Nedávno jsem lakovala OPI Overexposed in South Beach je z jarní/letní kolekce 2009 South Beach a rozhodla se updatovat starší příspěvek a dodat lepší fotky :-).
Je to barva rozmačkaných lesních plodů, tmavo fialovo - červená s modravými odlesky, které jsou viditelné v lahvičce, ale na nehtu je vidíte pouze na přímém sluníčku, nebo v případě, že budete nehet pozorovat u centimetrové vzdálenosti od obličeje. 
Samozřejmě, že fotoaparát odlesky "vytáhne", ale barvička je to v reálu spíše krémová. Spolu s Done out in Deco jednoznačný favorit z celé kolekce.
Snad jedinou vadou na kráse celé kolekce je o něco horší výdrž v porovnání se staršími kolekcemi (má nepříjemnou tendenci se loupat).

Celkové dojmy:
  • pozitiva - krásná výrazná barva s modrými odlesky
  • negativa - relativně rychle se loupe, slibovaný sheen je nepostřehnutelný
Summary: OPI Overexposed in South Beach is (with OPI Done out in Deco) my favourite from last year OPI collection. It is cool toned purple with blue shimmer. Very vibrant and striking, shimmer is barely noticable (only on direct sun). Staying power with this one isn´t the best, but I am willing to pay price with this extraoidinary beauty.

4 komentáře:

  1. Gorgeous colour! Looks great on you!

    OdpovědětVymazat
  2. nádherná barva a zase super fotky !!!

    OdpovědětVymazat
  3. AYD, no to teda je.
    KONADomania: Thanks sweetie, it loos great, I´d like to see it on your nails.
    Bubu. Děkuji zlatíčko, ani nevíš, jakou mi těmi komentáři děláš radost.

    OdpovědětVymazat