OPI Too Hot Pink to Hold ‘Em

OPI Too Hot Pink to Hold ‘Em je zase jeden co se mi líbil, krásná střední růžová.
Tak k mé velké radosti je to šťavnatá střední růžová. Ze všech se mi líbí nejvíc, protože mi příšel na rozdíl od přechozích sorbetů velmi slušně pigmentovaný. Na mých fotkách jsou všeho všudy dvě vrstvy.
Na fotkách to není tak vidět, ale je víc růžový, než červný, hlavně v porovnání se zbylými co se chystám publikovat. Mimochodem právě moje první fotka je barevně nejvíc odpovídající.
Víc toho psát nebudu, protože zrovna tenhle lak mají snad všichni. No a závěr s uměleckým detailem.
BTW také milujete blogger? Sežral mi poslední post a všechny naplánované na příští týden.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: růžové želíčko
  • negativem: ---
Summary: OPI Too Hot Pink to Hold ‘Em is one of the most popular of texas collection so I won´t write much about it as seems everybody bought it. Reason why I like it is because color is very nice juicy pink (most accurate is first picture, other are more red toned). At least it has decent coverage, on my photos are two thick coats.

10 komentářů:

  1. Jo, jsem naštvaná jako prase, zrovna předlouhý článek s recenzí na essence produkty mi to sežralo! jinak tenhle lak mám taky, protože když jsem ho viděla, musela jsem ho mít a je opravdu překrásnej a moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, tobě taky moc sluší (možná i o krapet víc než mě).
    Já vím, já jsem pod článkem komentovala a moc se mi líbil. Jinak já si poté co se mi přes noc ztratil blog všechny posty zálohuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta poslední fotka je krásná!
    Já jsem taky děsně naštvaná, protože jsem se zrovna patlala s tím novým komentářováním, no nic, asi budu muset začít od začátku :(

    OdpovědětVymazat
  4. jj taky blogger miluju a to na něm ani nebloguju. myslela sem že jako nemocná mám nárok na nějakou kvalitní blogovou zábavu a ono je to všechno lozbitý.

    jo a něco k tomu laku... no, já u těch sorbetů mám problém že je od sebe nejsem schopná rozeznat. všechny vypadaj stejně. tim se dycky už na začátku naštvu že už zas nevim ty názvy správně a tim mě přestanou zajímat. a taky že žádnej z nich prej neni rudej. choděj kolem horký kaše ale rudej jelly andulce nevyrobili.

    OdpovědětVymazat
  5. Je krásný! Něco pro mě...
    Jinak poslední dobou všechny internetové služby nenávidím, Blogger mě nas..l a stejně tak PhotoBucket. Poslední dobou, když tam nahraju fotku většinou o velikosti kolem 200 kB, mi tam tu fotku nejdřív nechají v plné velikosti a ostrou a po nějaké době ji zcvrknou na 40 kB. A to za to platím! Nejvíc se to projeví u červených krémovek - z krásně ostré fotky se stane odporný rozmazaný kripl! A o tom zk......m zlodějovi nailartdesign se spoustou zlodějských blogů ani nemluvím, nejradši bych ho zabila. Pardon, je toho na mě moc :D

    OdpovědětVymazat
  6. Mína: Mám ještě jednu fotku s beruškou, ale tahle byla barevně víc odpovídající. Vůbec mi o tom radši ani nemluv já příští týden moc blogování nedám, páč se blíží zápočtový týden a nastávají mi krušné časy.

    Annie: Ty si naše chuďátko ani blogy ani červený krémík. To asi budeš muset k Essie. Mám nafocené ještě dva, ale oba jsou červeno oranžové.

    Soni ani, ten určitě. Já jsem konečně zjistila, proč mám všechny fotky rozmazané, no jistě, protože se záhadným způsobem při ořezu rozmažou a nejsem natolik technicky zdatná, abych si je upravila do původního nezozmazaného stavu. Já ti nevím s těmi zlodějskými blogy asi nic neuděláš pokud si nedáš nějaký brutální watermark tak ti je budou krást, no asi ti je budou krást pořád, protože je máš nádherné.

    OdpovědětVymazat
  7. Jéééjda, já jsem tak šťastná, že ty posty moc neplánuju :D By mě asi střelilo! Ale ten jeden svůj postnutý s videoklipem jsem našla jako naplánovaný, což mě moc potěšilo, tak jsem ho jen odklikla a o5 zveřejnila...ale moc to nechápu :o
    Lak se mi líbí moc, jak už víme...víc než tamten Chanel ;)

    sonidlo, tobě bych nekradla fotky, ale nehty...ty fakt můžu!

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ach! Dostala jsem z tvých fotek chuť na rybíz! Zjevně kvůli barvě laku :D

    OdpovědětVymazat
  10. Borůvko tak to si měla šetsakra štěstí :)

    L: Já na maliny, skoro pavlovův refleks a jen papaej rybíz je hodně zdravý, škoda že v Praze není skoro k dostání (pokud je tak odporně drahý)

    OdpovědětVymazat