Illamasqua Load

Illamasqua Load je druhý lak  valentýnské kolekce od Illamasqui, ale pokud byst čekali červenou, nebo růžovou, tak vás zklamu Load je máslová.
Ale copak, není barva dostatečně romantická? Tak dobře, není, ale v kategorii zvláštně bílých krémíků (v tomto případě bílá s nádechem žluté) je to jeho konzistence co ho zachraňuje od naprostého zatracení. Lakuje se slušně, jen na mých fotkách jsou tři vrstvy, protože jsem měla pocit, že "to" přece nemůže být výsledná barva, jinak kryje už ve dvou.
Důvod proč ho nemám ráda, je hlavně kvůli tomu, že mi dělá přímo ukázkové lobster hands tj. červené, lehce spařené prstíky, prostě ne to, co bych chtěla na nehtech.
Spíš by mě zajímalo co vy na něj? Líbí se vůbec někomu?
Celkové dojmy:
  • pozitivem: máslová bílá
  • negativem: na mě hnusná ukázka lobster hands a spíše otázka do éteru je máslová bílá něco co by někdo chtěl nosit? ,

Summary: I really wanted to love Illamasqua Load, since it is interesting shade of white. Some kind of butter white, white with hint of yello. Application was good, two coats to good coverage, yet there are three on my nails. For other skintones this could be white with interesting twist, on me it is just "lobster hand" white. No, just one big no for me.

18 komentářů:

  1. já se furt nějak nedostala za ten název, opravdu nic co bych musela nosit na nehtech... takže ani vlastně nevim jestli se mi líbí ta barva.

    OdpovědětVymazat
  2. Annie: To snad nikdo "nemusí" nosit na nehtech :). Já nevím někdy ty názvy od Illamasqui dávají nějaký smysl/vnitřní souvislost a někdy fakt ne.

    Peti: Alespoň někdo, mě spíš ne a to jsou jako pěkné fotky v reálu byly prstíky ještě buřtíkovatější.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se taky líbí. Kdybych měla volit mezi touto a třeba neonově žlutou, tak určitě Load.

    OdpovědětVymazat
  4. To poznám, mne to spôsobuje jeden ružový lak (inak krásna farba) no pre mňa bohužiaľ nenositeľný, vyzerá strašne :( Ale táto farba je pekná sama o sebe, škoda toho efektu ...

    OdpovědětVymazat
  5. Elvie taj to já taky, ale mám li volit mezi Load a bílou například od CND, nebo China glaze (Frosty), tak volám ty druhé.

    OdpovědětVymazat
  6. Girlie: to ano, ona snad Illamasqua ani neumí udělat odporný lak a v tomto případě je prostě "vina" na straně mé pleti. Takže lak se mi líbí v lahvičce, ale na ruce ne, vařeným rakem být nechci.

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se samotná taky nezdá tak strašná :)

    OdpovědětVymazat
  8. k otázce: NE, NE a ještě jednou NE! proč tohle někdo vyrábí? tohle je podle mýho názoru fakt hnusná zašlá žlutá barva

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se docela líbí, já bych na ni přidala nějaké červené puntíčky a nosila ji :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se tahle barva teda taky vůbec nelíbí.A spíš než máslovou barvu, mi to připomíná barvu starých dřevěných oken, když jsou už nějaký čas po nátěru, tak ta barva na nich přesně takhle zežloutne.Ani nevím proč, ale už od malička tuhle barvu nemůžu ani vidět.Takže by u mě neprošel ani tenhle lak.

    OdpovědětVymazat
  11. Mě se právě líbí hodně! Naprosto si jí umim na sobě představit a dokonce si myslim, že by mi i slušela :-) To je jak s tim San tantoniem...takže za mě palec nahoru :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Míno: Jen ji neumím nosit bez kůže...

    Petro: Mě ta barva hnusná sama o sobě nepříjde, jen si myslím, že většině bledých lidí prostě nemůže slušet.

    Dashulka: Já bych třeba brala muchomůrkovou kombinaci (červená a na tom bílé puntíčky), jenže jsem strašný lempl, takže taky ne!

    Jitulikaaa: vidíš a u mě jsou ta okna spojená s nostalgií, takže za mě je to spíš plus :)

    Blani: A víš že jsem ne tebe myslela, ty (a možná ještě NUFík) jste typ na tuhle barvu.

    OdpovědětVymazat
  13. Chichi, podepisuju se pod lovelyhair, i když žluté jsou pro mě ještě odpornější:-D

    OdpovědětVymazat
  14. Dejni, je fkt že já žlutou tour de france nemusím, ale takhle samotná mi zas až tak nevadí.

    OdpovědětVymazat
  15. Pekný :) Aj moja mama má tej istej farby alebo podobný takže ako vidím si ho pojdem nalakovať :D Alezas už bude "asi" vyschnutí :D

    OdpovědětVymazat
  16. Soni, tobě by tak slušel...

    Scandalous: Určitě, laky příbuzných se vždy musí vyzkoušet (říká někdo kdo odchzí z návštěv s prsty jako kranbičkou lentilek) a jaký že to má?

    OdpovědětVymazat