OPI Lincoln Park After Dark a China glaze Broken Hearted

Před několika dny jsem Vám ukazovala samotný OPI Lincoln Park After Dark, a dnes tu mám zcela nezdařený pokus o vylepšení praskacím nadlakem - China glaze Broken Hearted
China glaze Crackle glaze, tj. praskací laky mají nestejnou konzistenci, což mě mělo mě předem varovat,. Bohužel výsledek tmavého skoro černého laku a růžového nadlaku zaostal za mými očekáváními. Vina je zřejmě na mé straně, že jsem vybrala neladící barvy (v lahvičkách to vypadalo jako pěkná kombinace), ale přijde mi, že je to i vodovější konzistencí, která zapříčinila nestejné prasklinky a taky to, že polo průhledný praskací nadlak je divný.
A detail
 Celkové dojmy:

  • pozitivem: růžových praskacích nadlaků moc není
  • negativem: konzistence, polo průhlednost, na fotce to není vidět, ale lak se separuje a před použitím je třeba s ním třepat. A přijde mi ošklivý.
Summary: OPI Lincoln Park After Dark and crackle glaze China glaze Broken Hearted over it. I do not like this combination, it is boring, mostly because of my choice of colors, but I have some issues with China, it has unusual, sheer consistency so crackles were uneven and semi sheer. So China glaze crackle didn´t impress me at all even though pink shatter is unique.

13 komentářů:

  1. Teri, ty jo no tak to jsem ráda že jo, i když mě moc ne.

    Sino: Díky, obvykle je mám rozmazané, ale tenhle se povedl, kéž by se mi dařily tak i ostatní fotky.

    OdpovědětVymazat
  2. mě se to nelíbí a vůbec. ten opi je hezký, ale ten praskací lak je vysloveně ošklivý... no ale co já tady vůbec kvákám, já přece lakům vůbec nerozumím.

    OdpovědětVymazat
  3. A mně se to docela líbí! I když tuhle kombinaci zrovna moc nemusím, tak tady ano :)

    OdpovědětVymazat
  4. trb: konečně někdo řekl nahlas - král je nahý :)))))

    K.: Jsem ráda že se líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle kombinace je fakt divná. Mně prostě ty praskací laky nějak nepřirostly k srdci.

    OdpovědětVymazat
  6. Promiň, ale tohle je fakt odporný, jako by se ti roztekla na rukách zmrzka nebo něco podobnýho blemcavýho a ty sis je neumyla:-(
    Ale mě přišlo na hodně fotkách, že tyhle China praskáče jsou dost nevydařený, většinou to vypadá jako trapné nepovedené pokusy a je to škoda, když ta barva sama o sobě je docela unikátní.

    OdpovědětVymazat
  7. škoda, že není krycí... :-X takhle vypadá dost ne-ne-ne

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tohle je opravdu nepovedené :-( Ale mně zrovna Broken Hearted popraskal moc hezky, až jsem litovala, že jsem ho dala pryč.

    OdpovědětVymazat
  9. Míno já mám nechaný jen černý od OPI, fialový od Chiny a na cestě červený od OPI, jinak nic.

    Dejni: Já s tebou souhlasím, však taky píšu nepovedené. Jo Chiny mě zlobí víc jak OPI, netuším v čem udělali soudruzi chybu.

    Markett, Jo, máš pravdu.

    Peti: Platí to co jsem psala výše, můj problém je s tímto konkrétním lakem, už jsem ho zkoušla několikrát a pokažděéto nebylo ono.

    OdpovědětVymazat
  10. Opi super, růžový praskací ne-e a v kombinaci taky ne-e. Působí to na mě divně a ta poloprůhlednost praskacího tomu teda dala "korunu" :(
    Zkoušela jsi ten růžový ještě s něčím jiným:-)?

    OdpovědětVymazat
  11. Color Beam ano se zlatou, taky hnusné a Essie French Affair, trochu lepší, ale ne o moc.

    OdpovědětVymazat