OPI Meet Me on the Star Ferry.

Tak nějak nevím, nejsem rozhodnutá, jestli se mi líbí, nebo se mi zdá nudný...představuji Vám OPI Meet Me on the Star Ferry. Blbě se fotí, takže se připravte na nálož nedokonalých fotek :-).
Barva je fialová, tmavá s růžovými odlesky, každopádně spíš teplý odstín barvy. 
Má až metalické odlesky, které jsou hodně výrazné, ale zas na druhou strannu přebíjejí barvu a taky při pohledu zblízka pruhují. 
Ve stínu háže hodně odlesků, ALE na sluníčku se objeví základ a to fialová se spoustou miktotřpyteček,  růžových, červených a zelených, jen je blbé, že abyste to viděli je potřeba mií ruku tak ve vzdálenosti 10 cm od obličeje. 
Hodně mi připomíná OPI Catherine the grape, takže na zítřek se můžete těšit na srovnání. Konzsitence je spíš řidší, dvě silnější vrstvy k plnému krytí budou potřeba, lakuje se s ním perfektně a slušně drží (fotky jsou po tří dením nošení).
 Celkové dojmy:
  • pozitivem:hezká barva s až kovovými odlesky a úžasnými mikrošupinkami
  • negativem:  je trochu řidší, nic zvláštního (připomíná už viděné)
 Summary: Haven´t decided if I like it or not/keep it or sale.  OPI Meet Me on the Star Ferry is not overly unique but it is nice muted purple colour with strong pink undertones. It has prominent silver-pinkish sheen and absolutely fantastic red, pink and green microflakies which you can see only if you have your hands aprox. 10 cm from your eyes. It has almost metallic finish hence there are visible strokes. It is a little bit runny, needs two thicker coats to full coverage. Reminds me of OPI Catherine the Grape (comparison will follow soon:-).

2 komentáře: