OPI Wing it!

Máte taky chuť v šedivém počasí na něco šíleného? Já ano, proto tu je OPI Wing it!.
Tento lak spadá do kategorie chameleonů v určitém světle má červený základ a fuchsiové, modré a žluté odlesky, v jiném je základ podivně žluto - červený. Takže chvílemi by se mi líbil a pak bych ho letěla odlakovat.Takto vypadá v té hezké fázi.
A takto v té nehezké. Lakuje se dobře, je spíše vodovější konzistence, takže jsou třeba tří vrstvy k plnému krytí.
Pokud by vás zajímalo z jaké že to kolekce je, tak je z loňské letní Summer Flutter a dle mého názoru je to ten nejošklivější lak ze čtyř (které vás v tomto týdnu čekají, musím taky někdy dohonit resty, že). Ale třeba na někom bude vypadat pořád skvěle a dělá to jen moje kůže.
A ještě jeden detailíček na konec.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: šupinky fuchsiové, modré a žluté v červené, barva co volá létooooo. 
  • negativem: na mě hraje chvílemi do žluto-masova, což vypadá hnusně, tož takhle OPI ne.
Summary: OPI Wing it! is part of last year summer collection by OPI - Summer flutter and is my least favourite of them even though it is most original. Reason is its behavior, sometimes it is beautiful red with fuchsia and turqoise sparkles (in natural light) and sometimes it has most unflattering yellow sparkles in meaty red base (on direct sun and in artifical light) as you can see on third picture. Application is a little bit runny, you need three coats to full coverage. I do think it is beautiful, just not on me as much as I wish, almost always with sparkles and glitters I prefer them in the bottle.

10 komentářů:

  1. to sem ráda že to někdo řek nahlas... podle mě je tohle jeden z nejošklivějších laků v historii lidstva.

    OdpovědětVymazat
  2. A to se mi ulevilo, že nejsem sama...uff. Já narazila na samé óda fantastic, bla, bla, bla a přitom je podivnej.

    OdpovědětVymazat
  3. jj přesně... vlastně až teď díky tomu cos napsala sem si uvědomila proč je mi až tak nepříjemnej, on mi celou dobu připomínal maso, přesně, ale rozkládající se s hejnem much, ty vločky jsou jasný mouchy, a ta hmyzí kolekce tomu taky moc nepomáhá, pro mě motýly nejsou žádný krasavci, obličeje a těla maj zrovna tak hnusný jako nějaký mouchy nebo tak.

    OdpovědětVymazat
  4. Moje myšlenky asi 1000% líp vyjádřený. Btw pro mě je hmyz jako hmyz, všechno stejně otravný.

    OdpovědětVymazat
  5. Achjo! A přitom v lahvičce vypadá tak pěkně! Už se na něj vůbec netěším :(

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem na něm ulítla, ale to maso mi ho posune na žebříčku trošku níž... :D

    OdpovědětVymazat
  7. Kdyby byl jako maso- krásný červený, tak by byl ok, ale na mě byl hnusně růžovej růžovej a ještě růžovější než růžovej:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Hehe, vtipná konverzace. Mně přišel nejdřív úplně odpornej a to tak moc, že když mi ho Fialka nabízela na půjčení, odmítla jsem. Pak mi ale nějak začal vrtat v hlavě a koupila jsem si ho... A v lahvičce se mi docela líbí, moc té žluté tam nevidím, ale na nehtech ještě nebyl, tak zatím nebudu dělat žádné závěry, šanci dostane :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Míno, ale třeba ti bude slušet.

    Soni: Každá to známe :)))

    Dejni: Ale ono je to spíš mírně hnijící maso, já sice růžovou ráda, ale thle nebyla hezká růžvá, tohle byla patná růžová.

    Peti: nemůžu se dočkat.

    OdpovědětVymazat