OPI Summer Flutter collection

Malé rekápko kolekce OPI Summer Flutter, loňské mini letní kolekce. A jakže se to povedlo? To je otázka vkusu, pro mě osobně jsou dva laky nezajímavé, dva se mi docela líbí (jeden z nich docela dost). Vzhledem k tomu se i odlišně lakují, zatímco na šupinkové jsou třeba tři vrstvy, na zbytek starší dvě.
Rozebereme si je podrobně:
OPI Flit a bit (Více ZDE) je zralá mandarinka, tj.výrazná oranžová, která není řvavá, ale jaksi tlumená. Narazila jsem na několik popisů, kde psali, že je až neonová. Není, ani náhodou, je spíš jaksi bíle tlumená. Možná spíš než kůra mandarinky je to ten vnitřek, šťavnatý a lesklý. Je to jediný čistý krémík z kolekce, lakuje se dobře, dvě vrstvy pro plné krytí bohatě stačí. / OPI Flit a bit is a very bold tangerine orange. Bold, but not neon, just juicy orange. Application was perfect, it is a little bit thicker, but that is common trait with pure cremes. I know many people prefered other one from collection, I love just this one, especially on my feet.
OPI Flower to Flower (Více ZDE) je mírně, opravdu velmi mírně tlumená, žvýkačkově růžová Co se mi na ní líbí jsou odlesky, které jsou viditelné hlavně na sluníčku, je to skrytí shimmer, který obvykle mívají laky od RBL a překvapivě se to tentokrát povedlo i OPI. / OPI Flower to Flower is a perfect bubble gum pink or as other call it barbie pink, very bright and bold. What I love about this one is hidden white shmimmer which somewhat make it muted. I love this type of hidden shimer, because it reminds me of my favourite RBL 360. 
OPI Catch me in your net (Více ZDE) a o jaký odstín to jde? Tyrkysovou modrou s vícebarevnými šupinkami, zelené, zlaté a kobaltově modré. Což o to, barva je překrásná a šupinky se lesknou, evokuje vodní hladinu, moře a vážky (taky mouchy, ale to není zas až tak poetické). /Last year almost every brand has this colour in range - Zoya, ORLY, Essence and of yourse OPI Catch me in your met. Whatewer cause it it certanly dropped off my anticipation level from this colour. And what is it turqoise full of multi coloured flecs (green, gold and cobalt blue).
OPI Wing it! (Více ZDE) spadá do kategorie chameleonů v určitém světle má červený základ a fuchsiové, modré a žluté odlesky, v jiném je základ podivně žluto - červený. Takže chvílemi by se mi líbil a pak bych ho letěla odlakovat.Takto vypadá v té hezké fázi, dle mého názoru je to ten nejošklivější lak ze čtyř páč vypdá jak hnijící maso nad kterým se vznáší hejno much. / OPI Wing it! is my least favourite of them even though it is most original. Reason is its behavior, sometimes it is beautiful red with fuchsia and turqoise sparkles (in natural light) and sometimes it has most unflattering yellow sparkles in rotten meet red base (on direct sun and in artifical light) with glitters which reminds me of flies. Just yck.
Tak co vy na to? / Have you any favoriute?

Žádné komentáře:

Okomentovat