OPI You´re a doll

Znáte to, vidíte lak a okamžitě si kategoricky řeknete, nikdy. Pak ho někdo (Vienettka) zajímavě vyfotí a protože se jí nelíbí nabídne výhodně k prodeji. Protože sleva se v Čechách neodmítá, máte doma lak, co jste možná ani nechtěli, ale byl tak levný, že nešlo odolat. Když máte smůlu opuštěně vám zevluje na poličce, když štěstí objevíte nečekaného favorita. Já měla štěstí, představuji Vám OPI You´re a doll.  
Barva je pudrová tělová, tj. bílo-šedo-béžovo-světle růžová, která obsahuje velice zajímavé rezavé skvrnky. Zároveň je i lesklá.
Na fotce jsou dvě vrstvy a je viditelná linie nehtu, ale ani to nevadí. Rozhodně je to spíš konzervativní barva se zajímavým nábojem (šupinkami) i když nevím co to kreativce v OPI popadlo vydávat ji za Vánoční barvu (kolekce Holiday in Toyland 08)
A na závěr malý detail.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: tělová, ne šedá, nebo béžová? kařdopádně má perlové odlesky a zrzavé puníčky 
  •  negativem: nemá, alespoň pro mě, někomu se může zdát nudná, teda vánoční ani omylem.
Summary: My friend sold OPI You´re a doll to me few years ago because she dislike it and I cannot resist not to buy it even if colour was boring for me. How wrong was I. Over years this was and is my favourite polish for exams . Very unique and in the same time classic with twist. Base is milky powder pink with grey and beige and very interesting russet particles (as you can see in the last photo). I just don´t know why people in OPI thought this should be good christmas polish. Application is good, VNL is still visible in two coats.

16 komentářů:

  1. Předevčírem jsem si ho koupila znova... táády dáády dááá...

    OdpovědětVymazat
  2. Rezavé puntíčky v tělovém laku??? To by mě tedy zajímalo... ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Nééé, tohle mi nedělejte. Já o něm hrozně dlouho uvažuju a teď se tu objeví dva hyperpozitivní posty v týdnu, kdy mi přišel balíček s lakama.. Je dokonalý, no.. :-) Třeba v létě, až budu zase objednávat...

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, já moc dobře vím, proč ho mám na wishlistu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Cha chá, to mě podrž! Já o něm sním už nějakou chvíli a dnes jsem ho úspěšně zakoupila (ještě před tímhle postem). Tak snad i dojde, protože jsem do něj nějak zakoukaná a Tvé nehty říkají, že dělám dobře. Díky!

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, v podstatě jsme normální, že?

    Míno: Krásné, úžasné puntíčky, jako když máš rezatého haskouna.

    Markéta: ano, přesně.

    Markett: Ale to musíš než zavedou celní limity :)

    Jackie: Yes, indeed, thank you for comment.

    Blani: A dobře děláš.

    Borůvko: Gratuluji, určitě ti bude slušet. A děláš dobře, já zase pořád slintám nd sheer your toys.

    OdpovědětVymazat
  7. HIHI, já jsem zrovna o něm také napsala post na svém blogu :-) :-) Jsem do té barvy úúúúplně zamilovaná... A na sheer your toys se taky chystám... Hurá, ať žije peněženka!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Teda holky já Vám do toho nechci kecat, ale Day a Viennettka jsou přírodní úkazy, kterým sluší všechno a ještě to umí nafotit, ale já tenhle lak nemohu doporučit- nehty v něm vypadaj jak když dostaly neštovice.

    OdpovědětVymazat
  9. No vidíš, to je aso nějaká telepatie :)

    Dejni: Ale kuš, to je odstínem pleti a taky máme oproti tobě velké prstíky. A ne nesluší mi vše, prasečí růžová je odporná a většina odstínů zelené taky.

    OdpovědětVymazat
  10. Dejni děkuju, tím komentářem jsi mě moc rozesmála :D
    Ovšem já si myslím, že mně by taky moc neslušel!

    OdpovědětVymazat
  11. Day, ale to je tím, že prasečí růžová je odporná a většina zelených taky:-D

    OdpovědětVymazat
  12. Míno: kuš, tobě sluší všecko.

    Dejni: Amen

    OdpovědětVymazat
  13. No teda koukám, že existuje víc takových bláznů do OPI jako já :) A že zdaleka napatřím k těm největším :))) Bezva články!! Mám dotaz, protože zrovna objednávám, je tohle barva z kolekce Holiday in Toyland nebo to je nějaká dřívější?
    Dík za pomoc!
    Stefi

    OdpovědětVymazat
  14. Stefi děkuji :), ano je to Holiday in Toyland.

    OdpovědětVymazat