Kreativ blogger a nové letní boty

Šla jsem si koupit praktické kožené letní boty, ideálně jednoduše kombinovatelné platformy. A odešla jsem s těmito chůdami Via Constantina. Nejsou ani praktické, vlastně jsou tak děsně nevkusné, natolik až jsou pěkné. Posuďte sami, jsou zlaté, mají obrovskou zlatou sponu (a krystaly) a platformu 12 centimetrů, ale kupodivu jsou hodně pohodlné. 
Takže potřebuji poradit 1. k čemu byste je nosily, 2. Jaký lak nalakovaly. A ano byly velmi levné, asi právě proto, že je nikdo nechtěl
I purchased new pair of shoes, I am not sure how to wear them since they are really blingy and gold and scream notice me :).Could you advice me polish combination?

Ale důvod pro napsání postu je, že jsem dostala jsem do KarenD něco jako award/tag ve kterém máte napsat 7 věcí o sobě a poslat ho dál 10 lidem. /  Reason for this post was tag I recieved from KarenD, therules are to share 10 facts about yourself (which Karen changed to 7 and I merely followed her example) andthen tag 10 other bloggers to do the same.
1 Mám ráda extrvagantní boty (překvapení) / I do love extravagant shoes.

2. Baví mě slevy, asi uspokojí můj "lovecký" instinkt/ Shopping in sales is my preference.

3. Miluji sladké, vede poctivá česká cukrárenská klasika tj. dortíčky, laskonky, rakvičky, jen je škoda, že tyhle cukrárny mizí a místo nich jsou všude velkovýrobny mizeného tiramisu./  I love sweets, especially fromczech patisseries yet they are harder to find. 

3. Ráda sleduji anglické show o vaření Nigelly Lawson, Garryho Rhodese, nebo Two fat ladies, sice podle nich nic nedělám, ale koukat se jak někdo jiný vaří a nádobí mu mizí samo je super sci-fi./ I like to watch Nigella Lawson, Garry Rhodes and Two Fat Ladies cooking shows.

4. Dostala jsem Amazon Kindle  nemůžu se od něj odtrhnout, jen mrška nezvládá určité znaky. / I was gifted with Amazon Kindle and I am reading and reading and reading.

5. Nejradši poslouchám klasiku./ My favourite music is classical.

7. Poslední lak co jsem si koupila je OPI Mermaid Tears/  Last polish I purchased was OPI Mermaid Tears

Jdu obědvat, asi je zřejmé z odpovědí že mám hlad...

Tak a české blogerky které žeru /a ne nemusí mi odpovídat na tag, jen chci tímhle vyjádřit že mě jejich blogy moc baví/ / I´ll pay forward this awad/tag to czech beauty bloggers I really enjoy.

AllYouDesire - její fotky a popisy jsou prostě špička
Viennettka - lakový závislák no.1
Mína - protože má fotky které bych chtěla dělat, laky které bych chtěla mít.
Soňa - protože má krásný blog, který se mi líbí vizuálně a je celkově úžasně talentovaná.
Anna - protože umí psát
Dashulka - protože mě její blog baví čím dál víc
TRB - "nejnovější" objev, inteligentně napsané články, které neoplývají výkřiky ó, jé, kůůůl, ale skutečně ví o čem mluví (a má slabost pro asijské značky :))
Yarisse - Protože její blog je skvělý, pokud hledáte informace o drogérových výrobcích informovaný a to co napíše platí
Blanka - Protože je neuvěřitelně kreativní a vtipná a miluje laky a mám od ní Snoopyho
Petra lovely hair - dělá super videa

10 komentářů:

  1. Ty jsou tak nádherný!!! Přesně takovéhle boty se mi líbí! Kde si je koupila? Nosila bych k nim jednoduše kabelku se zlatým zipem, víc ladit netřeba, myslím, že zvednou jakýkoli outfit kromě tepláků a to vím, že ty bys ani nevzala;-)
    A nalakovala bych nějakou červenou krémovou klasiku nebo hodně tmavě hnědý, něco jako Essie little brow dress.

    OdpovědětVymazat
  2. Super botky! Nosila bych je k jednodušším věcem, přeci jen jsou zlaté a mají navíc sponu - takže výrazné dost. A na nehtíky bych dala červenou rudou nebo lak v barvě malin...

    OdpovědětVymazat
  3. Dejni: Fashion Arena Štěrboholy, ale byly poslední (cenou radši nebudu dráždit), hnědá mě nenapadla. Mám nalakováno OPI Red my fortune cookie a kombinace je pěkná.

    Lucy: Měl jsem je venku s černým hladkým topem a širší pruhované sukni(áčkové), a látkovým kalhotám s vysokým pasem a halence. Jen mi zatím "chybí" vhodná kabelka. A díky za radu, malinovka by mohla vypadat dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné boty a děkuji za ocenění!

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju moc za ocenění Dajánko! Já miluju všechny uvedené blogy ze stejných důvodů jako ty a ten tvůj, protože dokážeš perfektně a přesně popsat každý lak a navíc se ti líbí stejně jako mně barvy, které se jiným nelíbí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. jéé děkuju! já už myslela že sem vyhrála boty hehe. klidně bych se ceny ujala ale momentálně mě nenapadá ani jedna zajímavá věc o sobě...: ))

    OdpovědětVymazat
  7. Peti: díky, není zač.

    Soni: moc děkuji.

    Aničko: nedám, byly poslední :) Hele už jsem to tam psala, naprosto chápu, že není čas ani chuť na tag, i mě dalo zabrat napsat 7 random things.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky děkuji, opravdu mě to potěšilo (a tím opravdu myslím jako fakt, neb mě teď všecko sere, prostě life sucks a můj blog je teď pro mě světlé místo a odreagování :)

    Jo a ty boty jsou fakt žůžo :) Ale já bych se na nich určitě zabila, pohodlost nepohodlnost :-). A ta barva - nevím, jak mě to napadlo, ale nejvíc by mě k nim šla nějaká burgundy jako bogora blackberry nebo vampy fialová, třeba něco jako Black cherry chutney...jo a taky já univerzálně ke všemu na nohách cpu Ate berries in the canaries, ten se mě šikne skoro ke všemu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mockrát děkuju za cenu, koukám jak blázen, překvapila jsi mě a vážím se toho :)!

    Jinak k těm botám, já teda nevim,jestli jsou nevkusný,ale líběj se mi hodně :D! Ale nějak postrádám nápady, co k nim,ale líbilo by se mi to do elegantna třeba s tmavýma slimkama a sáčkem a lak...nó, to je otázka do pranice :D, určitě budou hezký tmavý vínový, červený, černý ale když nebudu úzkoprsá dokážu si představit na léto i tyrkysovou, bílou, zelenou nebo tmavě modrou....

    OdpovědětVymazat
  10. Dáši, ale to je pro mě tvůj blog taky :). Zkusím nějaké kombinace a pak dám vědět a nejsou nestabilní, většin těchhle bot mívá vymakanou stabilitu.

    Petro: není zač, mě ten tvůj blog prostě baví, mám radši když píšeš o kosmetice, ale to je jen moje úchylka). Bílá k nim moc nejde, ale tmavě modrá...díky!

    OdpovědětVymazat