DIOR Silver Pearl a Pink ballet - laky pro letošní jaro

Chtěla jsem se na vlastní oči podívat, jak vypadá šedý Chanel 505, který v poslední době vyvolává takové nadšení, takže jsem se na cestě z nákupu stavila v Sephoře a nebyl, ještě nedorazil.Tak si říkám, že nic, ale okouknu alespoň ostatní stojany a padl mi do oka ten Diorácký.
Dior si pro letošní jaro přichystal dva laky, které se od sebe liší jako den a noc. Zatímco DIOR Silver pearl se mi trefil do vkusu a kdybych někdy uvažovala o laku od Diora, byl by to právě on. Pink ballet byl těžké rozčarování, je úplně obyčejný. A kdyby Vás to zajímalo, oba jsou v jedné vrstvě.
DIOR 604 Silver pearl je nádherná stříbrná  s černými podtóny, není to klasická vyleštěná metalická barva, ale spíš živý, tekutý kov. Jediné na co si člověk u metalických barev musí dát pzor je aplikace, když nejste dost zruční dělají pruhy, tenhle je dělal minimálně, ale i tak to chce cvik.
DIOR 184 Pink ballet je oproti tomu fakt obyčejný. Je to téměř průsvitná tělovka, která nic nezakryje, krycí bude tak v páté vrstvě (a dost možná taky ne). Není to bílá tělovka, ale spíš dorůžova. V jedné vrstvě zdůrazní mé nažloutlé nehty. Navíc není ničím zajímavá, nenapadá mě důvod, proč by si jí měl někdo pořizovat. 

Summary: I made a quick trip to my local Sephora to see new Chanel 505 and they don´t have it (yet). So I ended up on Dior counter and found their SS collection. Immediately when I spotted DIOR 604 Silver pearl I knew it will be beautiful :). And I was right, it is very silver metallic with blackened base, remids me liquid metal, very unique colour. I am seriously tempted tu buy it. On the other hand DIOR 184 Pink ballet is unimpressive, very sheer base pink, maybe if you are in  french maicure you will like it. Seen thousand times before. Both swatches are one coat.

3 komentáře:

  1. Já osobně bych si nevzala ani jednu. Možná spíš tu tělovku než metalku.

    OdpovědětVymazat
  2. V té jedné vrstvě vypadá Pink Ballet jako bezbarvý lak :(

    OdpovědětVymazat
  3. An, oba jsou dost drahé, na to jak vypadají :), ale ten druhý fakt jak nic.
    Yarisse: Přesně!

    OdpovědětVymazat