Orly Wild Wisteria - Bloom collection

Mám tady další láček Orly z kolekce Bloom a to Wild Wisteria
V lahvičce je to úžasná tmavě fialová  krémovka, bez lesku a třpytek, na nehtech vystoupí na povrch modré podtóny. Takže pod určitým světlem vypadá skoro dočerna. Rozhodně si myslím, že jestli chcete vyniknout v záplavě černé, tak tahle barva je ten správný akcent.
Je slušně krycí, jedna silnější, nebo dvě tenčí. Výdrž 5 dní. Je to krásná barva, jen kdyby byla víc fialová, protože hodně tmavou černo/fialovo/modrou už mám OPI Siberian nights.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: chic barva, alternativa k černé, krycí v jedné silnější vrstvě.
  • negativem: modré potóny

P.S. Pro toho kdo by zajímalo, co je Wistheria, tak je to kytka česky nazývaná vistárie, neboli modrý déšť, jejíž bava je v podstatě levandulová.

Summary: Orly Wild Wisteria from Orly Bloom collection is a deep purple creeem shade in the bottle. Once I applied it on my nails, it becomes quite dark, too blue/black shade (with hint of purple) for my taste. In general not as vampy as my favourtite blackened purple OPI Siberian nights. Anyway it is interesting colour and I coud recommand it to everybody who is bored with plain black. Application is flawless, it requires one to two coats to full coverage.

3 komentáře:

  1. I don't think it looks that dark! I like it a lot :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Day, moc pekna barvicka a zase mas krasne nalakovane nehtiky!

    OdpovědětVymazat
  3. Michéle: Thank you! It is beautiful colour, I do like but not as much as OPI.
    Lucy: Děkuji, pěkná barvička to je (Fialčina, ale psst)

    OdpovědětVymazat