Jak jsem se zklamala s ORLY Cotton Candy (sweet collection)

Pokračujeme v jízde ORLY láčků za jarní kolekce zapůjčených od úžasné Allyoudesire. Na řadě je ORLY Cotton Candy alias prasečí růžová, z nové jarní kolekce Sweet. Překvapivě nemám výhrady k barvě, je to růžová, ale není tak strašná a kdybych měla ráda světlé růžové, pravděpodobně by se mi líbil. Je hodně fotogenický :).
Je to spíš teplejší růžová, ne miminkovsky, ale prostě prasátkovsky, jako malé roztilé mláďátko, ne dospělý vepřík. 
První výtka směřuje ke krycím schopnostem, k plnému krytí jsou potřeba 3 vrstvvy, u ostatních laků z kolekce stačí jen jedna či dvě. Ale není to nic strašného.
A druhá, a podstatná, k minimální výdrži, už první den jsem měla na jednom nehtu odřenou špičku, nic strašného, ale nadšení se nekonalo. Den druhý se postupně oloupal lak na několika nehtech a na palci se po kusech odchlípla polovina, tak to mě nepotěšilo...
Celkové dojmy:
  • pozitivem: docela pěkná prasečí růžová.
  • negativem: kryje ve 3 vrstvě, sloupal se už po jednom dni nošení.
Summary: Here is another nail varnish from lovely Allyoudesire and this one, ORLY Cotton Candy from Sweet collection, was very disappointing for me for two reasons. Surprisingly colour was better than I expected I am not very keen of piggy pinks and this was pale warmtoned pink and I do like it (btw I am sure it will suit darker skintones even better). What I do not like was application (smooth but coverage in three coats) and staying power. I had chipping on four nails after ONE DAY WEARING. Seriously this one sucks. Very, very disappointed.

2 komentáře:

  1. Ta výdrž, to je teda hnusný zklamání :(

    OdpovědětVymazat
  2. To bylo mega zklamání :(, snowcone nedržel nijak extra, ale tohle.... Mámm teď gumdrop a zkusím co vydrží.

    OdpovědětVymazat