China glaze Ingrid z Vintage Vixen collection

Dnes to bude krátké China glaze Ingrid z Vintage Vixen kolekce. 
Přesně opačný případ než se včerejším Classic Camel. Těšila jsem se na taupe lak a on je v základu hnědý, čokoládově-blátíčkově hnědý. Tak jako na prvním fotu lak vypadá povětšinu času.
Občas se ukáže zlatý třpyt, ale je stydlín, takže se schovává, ale jen na přímém sluíčku se pořádně ukáže (viz foto níže). 
Protože je to podzimní kolekce, tak nějak nepředpokládám, že by byl v zimě moc vidět. Nešel mi moc vyfotit, pořád na všech fotkách vycházel příliš dohněda i když má v sobě spíš tu šedou. Aplikace byla vodovější, ale dvě vrstvy plně krycí.
 Celkové dojmy:
  • pozitivem: taupe se zlatým leskem
  • negativem: na můj vkus příliš dohněda, lesk je vidět jen na přímém sluníčku
Summary: Onother one form Vintage Vixen collection China glaze Ingrid is not my favourite. I think there is a lot of pople which will love this colour, just not me. I expected taupe colour, more gray than brown and in naural light Ingrid is basically chocolate brown with grey undertones and fine gold shimmer. In natural light shimmer is barely noticable so you have brownish, muddy colour. Only on direct sun it is pretty, but how much sun you can find in the Czech Republic in winter... Consistency of this one is a little bit on wattery side,  full coverage require two coats. Do you like this type of colours? Or it is just me and my pale skintone?

9 komentářů:

  1. Myslíš, že by mohl být podobný OPI You Don´t Know Jacques? Já ho právě mám a asi bych Ingrid nepořizovala, pokud ty třpytky nejsou moc vidět. Dík :)

    OdpovědětVymazat
  2. Soni asi je podobný, o dibec víc hnědý v základu. Ale nemyslím si, že by to pro tebe bylo must have (já měla jen YDKJ jen suede verzi a ta je lepší).

    OdpovědětVymazat
  3. nie som velmi na tmave laky ale tento vyzera velmi zaujimavo

    OdpovědětVymazat
  4. Tak pro me je tenhle docela zklamani :( ja urcite porizovat nebudu :(

    mas ale krasne nalakovane nehtiky,Day :)

    OdpovědětVymazat
  5. Berry Napoleon: Ano, zajímavý určitě je.

    Luci děkuji, není to prostě naše srdcovka. Ale pro milovnice šedých a hnědých láčků by mohl být zajímavou alternativou

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se na tvých fotkách líbí kupodivu moc. Ale nevím. Když říkáš, že je ještě více hnědý než Jacques, tak to asi nepotřebuju. Naprosto hnědou jsem měla jednu Essie (Mink Muffs?) a ta mi dělala naprosto odporně staré ruce :(

    OdpovědětVymazat
  7. A moc se mi líbí nový design blogu :)

    OdpovědětVymazat
  8. No teda taky jsem nečekala, že je až tak hnědý....takže pořizovat určitě nebudu YdKJ mi stačí...

    OdpovědětVymazat
  9. Yarisse: Děkuji, já se obávám, že na bledé pleti ten efekt mít bude. Podle fotek mi přijde, že Mink Muffs bude v základu podobný, ale příznivce/kyně si určitě najde. A děkuji za pochvalu blogu, je to takové přehlednější.

    Dáši: Já myslela, že bude šedý, YDKJ stačí bohatě, v případně si pořiď CND efekt golden shimmer a uděláš si velice podobný lak.

    OdpovědětVymazat