ORLY Space Cadet z Cosmic FX collection

Když včera Sonička psala, že si nemohla koupit tenhle lak, protože byl vyprodaný, snad jí moje fotky alespoň trochu potěší. ORLY Space Cadet, pro mě bezkonkurenčně nejhezčí lak z Cosmic FX collection.
Platí to samé, co jsem napsala o předchzím laku  cosmic FX, tedy že lak je docela průhledný a nutné jsou tři vrstvy.
Ale s výsledkem na nehtu je to přesně naopak, tenhle má efekty pořád, nejen při určitém osvětlení a v určitém úhlu. Na nehtu téměř vypadá jako v lahvičce a odlesky jsou pořádně vidět.
Teď k barvě, základová je tmavě zelená, ale obsahuje bronzovo - růžovo - zeleno - fialové třpyky. Téměř je duochrome. Prostě živý chameleonek.
Všechny fotky (kromě té dole z přímého sluníčka) jsou na skutečném světle, za jasného počasí a sluníčka za mrakem.
Jestli si budete vybírat z kolekce jeden jediný, zkuste tenhle, stojí za to.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: brčálová zelená s pidi kousky zlaté, bronzové, růžové a fialové, krása.
  • negativem: 3 vstvy
Summary: ORLY Space Cadet is most unique and my favorite polish from Cosmic FX collection. It’s very hard colour for description because it is true chameleon. Multidimensional, almost duochrome and changes colours. Base is dark green and full of bronze, rosey pink, purple foil particles. Increadible! Quite the opposite of other one from Cosmic, which seems promising in the bottle and after application on nail are dissappointing, this on is even better. If you must pick up only one nail polish from this collection I suggest you try this one. On all pictures are three coats, it was a little bit sheer with two.

7 komentářů: