Nej, nej, nej červená Illamasqua Ruthless

Venku je hnusně, zase a tak jsem se rozhodla zlepšit si náladu nějakou divokou barvou, které en neonová, ale je sama o sobě dost vypavídající. Nakonec padla volba na moji nej, nej, nej červenou všech dob Illamasqua Ruthless. Už jsem o ní už jednou psala, ale fotky fakt nestojí za nic, rozhodla jsem se je nafotit znova.
Tahle barva naní klasická rudá čevená, je v ní oranžový podtón, který jí dodává šmrnc a řvavost. Jak jednou trefně poznamenala Pavlínka, je to kujevsky rudá.
Na fotce jsou dvě vrstvy a pokud bych dala silnější jednu, stačila by i ta. Má taky jelly kvality, ale není jelly, spíš hodně leskl. Prostě ultimativní červená.
Pokud bych si měla vybrat jednu jedinou lakovou začku, kterou si budu kupovat a ostatní musím ignorovat, rozhodně by padla volba na Illamasqu. Jejich laky jsou v pefktní kvalitě, dobře se lakují a drží a hlavně jejich barvy jsou úžasné a invenční. Moc se těším na pozimní kolekci, má tam být metalická burgundská.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: červená č.1. , krycí v jedné vrstvě
  • negativem: ---
Summary: We have really disgusting weather here in Prague so I wanted something cheerful and also classical, my choice is Illamasqua Ruthless. Ultimate red nail polish. It isn´t classical cherry red, it has hint of orange in base so it screams - alert! Friend of mine call this one bitchy color and I add definitely not for weak girls. Application of all illamasqua´s polishes is perfect and this one is no exception. You can have one thick coat to full coverage or two thin, as you can see it s not jelly finish, but it has some juicy qualities. Illamasqua is my favorite nail polish brand and I cannot wait for their fall nail varnish Scarab.

6 komentářů:

  1. První slovo, které mě napadlo, když jsem viděla tuto barvu je SEXY! Vypadá nádherně.

    OdpovědětVymazat
  2. Tassa: yes, yes, yes :)

    An: Velmi sexy, ale zase na druhou stranu s takovýma barvama jen na kratší nehty a do určitého věku.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano...můj popis tenkrát byl taky sexy. Je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  4. AYD: Ale jak to jinak vyjádřit...svůdná není, je prostě sexy.

    OdpovědětVymazat
  5. Nadherna cervena! Jdu se mrknout na asos :)

    OdpovědětVymazat