OPI Austin-Tatious Turquoise

OPI Austin-Tatious Turquoise je tyrkysová...hmmm co dodat, lesklá tyrkysová.
Takže co tedy ATT je, je to tyrkysově modrý shimmer, který v určitých odstínech hraje o zelena, přitom není z malých různobarevných třpyteček, ale je to lesklá vrstva.Abych byla úplně upřímná mám k tomuto typu barvy trochu averzi a pokud se k tomu připojí trochu vodovější aplikace, pak má barva utrum byť by byla sebekrásnější.
Zatímco v lahvičce se zdá tmavší, na nehtu je takový trochu brčálový. Lakoval se slušně, dvě až tři vrstvy.
A detail
Celkové dojmy:
  • pozitivem: tyrkysový shimmer co hází odlesky do zelena
  • negativem: modro zelená, co není mořská víla ale jen levně vypadající modro zelená.
Summary: OPI Austin-Tatious Turquoise is average looking turqoise shimmer with hint of green (visible only in certain angles, yet it is too subtle to call it duochrome). I am not fond of this type of color since it look cheap on me. If you are fan of mermaid effect polish go for more elaborate OPI Catch me in our net. Application was average but polish is watery, three coats on my pictures.

6 komentářů:

  1. Co kecáš! Je to víla a možná i mořská :D Nic levného na něm teda nevidím...

    OdpovědětVymazat
  2. Mám jen jeho miniaturku, moc se mi nelíbí, jsou hezčí tyrkysové...
    viennettka

    OdpovědětVymazat
  3. Baru Ne a ne a není, víla je Zoya Charla a spol, vícebarevné puntíčky a spol, tenhle jak vypadá jeko sestřenice Golden Rose co jsem zkoušela a vídíš, i Viennettka e mnou suhlasí!

    Peti máš úplnou pravdu.

    OdpovědětVymazat
  4. no já nevím,taky nejsem úplně unešená.....a to mám tyrkysové laky ráda,ale tohle je na mě nějak moc efektů v jednom, třpyt, zelená...hm, asi bych si ho nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  5. Soni....
    ja som si objednala austina, houston, we have a purple a Suzi loves... ajedine co k tomu mozem povedat ze to bolo AKYYY FAIL??? :(((

    jediné co mozem povedat k tejto kolekcii je ze je pre mna velkym sklamanim.. aj ked su farby pekne, konzistencia, schnutie a krytie je cele zle..

    OdpovědětVymazat
  6. Lovelyhair hmm, tak to jsme dvě :)

    Babs díky za kometář, v podsatě s tebou sohlasím,většina laků z téhle kolekce má krajně problematickou aplikaci, tedy prvně dva jmenované, Suzi je zase jen hnědá a navíc není natolik fantastická abych si ji ospravedlnila. Také zklamání.
    Tedy pokud to nepatřilo Sonidlu tj Soně

    OdpovědětVymazat