China glaze Classic Camel z Vintage Vixen collection

Všechny fotky na netu naznačovaly, že China glaze Classic Camel je nelichotivý žloudkový lak, asi nejhnusnější z Vintage Vixen kolekce a ejhle já to mám přesně naopak. 
Barva se mi špatně popisuje, protože je dost unikátní a jsem si celkem jistá, že dost lidem přijde hnusný a nebude téměř žádnému středoevropanovi slušet.
Strašně se mi líbí. Žádný takový nemám, nikde jsem neviděla podobný a kromě toho, že je žloudkově hnědý, tak má zlatý lesk. Je to prostě kabát z velbloudí srsti a hotovo. Tady je fotka na přímém sluníčku.
Lak se aplikoval se užasně, dvě vrstvy pro plné krytí stačí. Rozhodně doporučuji, co vy na to?
Celkové dojmy:
  • pozitivem: unikátní kabátová barva
  • negativem: právě ta unikátní barva a bude slušet málokomu
Summary: China glaze Classic Camel is bug surprise for me. After seeing many pictures on web I thought this one is ugliest from Vintage Vixen collection. Most unusual but definitely not very flattering for fair central european skintones. How I was wrong I love it! Colour is unique, so unique that majority of people will consider this one disaster. It is yellowish beige with gold microglitters, Application was easy, consistency perfect, full coverage at two coats. What do you think about it?

9 komentářů:

  1. Já si jdu stoupnout k té větší skupině, je hnusnej :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som tak niekde medzi... Už som po ňom pokukovala a dlho ho obzerala. Ale vždy keď príde na to, dať zaň peniaze, tak ucuknem.
    Je taký škaredý až je pekný :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No vidíš to :) jsem ráda, že jsi našla nového favorita

    OdpovědětVymazat
  4. that IS a unique color! I love it, it looks great on you! it reminds me a little bit of mustard... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Peti: Já vím, ale je hnusně krásný.

    Veve: Já dokud jsem ho nevyzkoušela, tak jsem byla jeho největší odpůrce. Bohužel tohle je typ laku, co se musí před koupí vyzkoušet. Takže nepodadím. Taky je blbý, že když už ti nebude sedět, tak ho ani nikdo nekoupí, peotože je tak krásně hnusný.

    AYD: Favorit to zrovna není, ale zajímavá alternativa jistě :)

    Blusherine: Yes, that´s it! I cannot remember what this colour remins me! Now I know, mustard sauce! Thank you. And completely agree with you, such a colour is statement alone :).

    OdpovědětVymazat
  6. Mě třeba hnusnej nepřijde, ale myslím si, že by mi určitě neslušel....

    OdpovědětVymazat
  7. Dáši: Asi ne, i když kdybys měla cestu kolem...

    OdpovědětVymazat
  8. Me too! It is so unique :), Thank you for comment.

    OdpovědětVymazat